Maisa Torppa paljastaa nyt, miksi ajautui syvään epätoivoon ja jätti eropaperit – näin hän sai Mikon suostumaan radikaaliin ratkaisuun - Viihde - Ilta-Sanomat

Maisa Torppa paljastaa nyt, miksi ajautui syvään epätoivoon ja jätti eropaperit – näin hän sai Mikon suostumaan radikaaliin ratkaisuun

Maisa Torppa toteaa, että eropapereiden jättäminen oli hänen typerä ideansa, sillä hän tahtoi suojella perhettään.

3.3. 16:30

Julkisuudesta tuttu some- ja tv-persoona Maisa Torppa ja hänen puolisonsa Mikko hakivat eroa helmikuun 23. päivä. Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden mukaan hakijoiksi oli merkitty liiton molemmat osapuolet. Torppa kertoi asiasta julkisella Instagram-tilillään

Eroon on käräjäoikeuden mukaan jätetty molempien puolisoiden toimesta peruutuspyyntö. Käräjäoikeudesta kerrotaan IS:lle, että peruutuspyyntö kirjattiin seuraavana päivänä eropaperien jättämisestä. Se on kuitenkin edelleen vireillä, koska asia ei ole kiireinen ja se näin ollen odottaa, että käsittelijä ehtii käsitellä asian loppuun. Prosessissa voi mennä useita päiviä.

Ilta-Sanomat tavoitti Maisa Torpan puhelimitse kommentoimaan eropäätöstä ja pikaista eron perumista. Torppa vakuuttaa, että parin suhteessa kaikki on tällä hetkellä paremmin kuin hyvin, mutta tilanne ajautui hänen mukaansa pahaksi ulkopuolisen tekijän vuoksi.

Torppa sanoo, että ulkopuolinen henkilö on kiusannut heitä ja toivonut parille eroa. Hän ei tahdo kertoa, kenestä on kyse. Torppa lupaa paljastavansa asian kuitenkin syksyllä, kun pystyy siihen.

– On vaan ihan meikäläisen päästä kiinni, että nämä eropaperit jätettiin. Tapahtui hirveitä asioita ja minulle tuli syvä tunne siitä, että minun on pakko pelastaa perheenjäseneni tältä. Tunsin, että eroamme halutaan ja ajattelin, että ehkä kiusaaminen loppuisi, jos oikeasti eroaisimme.

Mikko ja Maisa avioituivat helmikuun 14. päivä vuonna 2020.­

Torppa kertoo ennen kaikkea ajatelleensa hänen ja Mikon tulevaa lasta. Pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Maisalla on 8-vuotias poika ensimmäisestä avioliitostaan. Mikolla on 5-vuotias tytär aiemmasta parisuhteestaan.

– Mietin vain, että miten voin pelastaa tämän pienen vauvan, että hän ei joudu kokemaan samaa, mitä me muut perheenjäsenet.

Maisan mukaan Mikko oli hänen kanssaan eroaikeista eri mieltä, mutta suostui lopulta.

– Mikko yritti estää minua viimeiseen asti, mutta kilttinä ihmisenä hän sanoi vaan, että kunhan sinä olet onnellinen, niin hän tekee mitä vaan.

– Nyt ymmärrän, kuinka tyhmästi oikein ajattelin, etten miettinyt asiaa ollenkaan loppuun asti. Epätoivon hetki oli vain niin syvä.

Torppa sanoo tajunneensa ”ideansa typeryyden” jo parin tunnin päästä eropaperien jättämisestä.

– Sitä minä en ajatellut, että tästä nousee tällainen härdelli. Ajattelin vain, että minä kerron Instagramissa kuulumisiani ja kerron reippaasti siitä, kuinka paljon kaikki tämä kiusaaminen on satuttanut ja kuinka syvälle tämä on minut vienyt.

Muutoin Torppa sanoo ensimmäisen aviovuotensa olleen hyvä. Maisa ja Mikko avioituivat ystävänpäivänä 2020.

– Tietysti on ollut koronavuosi, että olisi voinut olla paljon hauskempaakin. Olisimme halunneet lähteä häämatkalle ja odotamme sitä edelleenkin.

– Kuitenkin meidän suurin toiveemme on toteutunut ja yhteinen vauva on tulossa. Meillä oli sekin pelko, että sitä ei välttämättä tule.

Maisa odottaa hänen ja Mikon ensimmäistä yhteistä lasta.­

Kun Maisa Torppa kertoi sosiaalisessa mediassa raskaudestaan tammikuussa, osa ihmisistä epäili avoimesti asiaa.

– Ihmiset ovat kyselleet, minkä vuoksi en laita ultraäänikuvia someen. Ei olla uskottu, että olen raskaana, koska en ole laittanut someen kuvia. Minulla on noussut siitä vielä enemmän karvat pystyyn, että en piruuttani sitten laita niitä.

Torppa kertoo voivansa tällä hetkellä hyvin, mutta kärsineensä alkuraskaudesta erittäin rankasta pahoinvoinnista.

– Nykyään laatta lentää enää pari kertaa viikossa, niin tuntuu, että tämähän on jo normaalia, Torppa naurahtaa.

Parisuhteensa Mikon kanssa Maisa kuvailee voivan aiempaa paremmin.

– Jos tästä piti nyt jotain hyvää hakea, se on se, että kun kävimme näin pohjalla, minusta tuntuu siltä, että lyöttäydyimme vielä tiiviimmin yhteen. Kumpikin meistä on ollut tosi surullinen näiden tapahtumien takia. Tuntuu, että surun ja kaiken tapahtuneen takia löysimmekin toisemme taas uudestaan.

Maisa vakuuttaa, ettei Mikko ole huolissaan siitä, että vaimo saisi eroajatuksia uudestaan.

– Tämä oli ja meni. Ei tämä ollut meille vakava juttu ja voimme nauraakin tälle jo yhdessä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?