Laulaja Evelina julkaisi itkuisen videon: suree yksinäisyyttään yllättävän kohtaamisen jälkeen - Viihde - Ilta-Sanomat

Laulaja Evelina julkaisi itkuisen videon: suree yksinäisyyttään yllättävän kohtaamisen jälkeen

Evelina kertoo Instagramissa kyyneleet silmissään kaipaavansa normaalia arkea ja ihmiskontakteja.

2.3. 18:36

Laulaja Evelina, 25, avautui tiistaina Instagram-tilillään korona-ajan aiheuttamasta yksinäisyyden tunteesta. Laulaja kertoi itkuisena tilanteesta, joka sai tunteet purkautumaan.

– Mä en normaalisti postaisi itsestäni näin epäedustavaa videota. Itken kaikki mun meikit, Evelina pohjusti Instagram-tilinsä Stories-osiossa.

– Tuli äsken kadulla vastaan vastaan tyttö, joka pyysi yhteiskuvaa ja otettiin kuva yhdessä. En muista koska viimeksi mulla olisi ollut noin normaali olo, hän kertoi purskahtaen kyyneliin.

Fanikohtaaminen sai laulajan havahtumaan, kuinka paljon hän ikävöi normaalia elämää ja muita ihmisiä.

– Mulla on niin kova ikäviä ihmisiä, kontakteja, elämää ja läheisyyttä. Ja en mä tiedä, siitä tuli niin onnellinen olo ja samalla myös sellainen, että mä olen tosi surullinen, että on joutunut elämään näin vuoden, hän avautui.

Evelina on ottanut herkästi kantaa erilaisiin teemoihin sosiaalisen median tileillään.­

Evelina, oikealta nimeltään Eveliina Tammenlaakso, on ottanut sosiaalisen median tileillään kantaa niin naisten oikeuksiin, ilmastonmuutokseen kuin epärealistisiin kauneusihanteisiin. Hän on puhunut julkisuudessa myös kokemastaan rankasta koulukiusaamisesta.

– En koskaan ajattele, uskallanko sanoa näin. Kunhan se ajatus tulee jostain aidosta paikasta, niin silloin haluan antaa sille väylän, hän kuvaili IS:n haastattelussa viime vuonna.

Evelina nousi julkisuuteen vain 16-vuotiaana The Voice of Finland -kisasta, ja hänen esikoisalbuminsa 24K teki suomalaista musiikkihistoriaa myyden platinaa jo ennen julkaisuaan.

Kolmannen albuminsa viime kesänä julkaissut laulaja tunnetaan muun muassa hiteistään Honey, Kylmii väreitä ja Hitaasti. Hänet valittiin vuoden naissolistiksi Emma-gaalassa vuonna 2018. Evelina on suosittu myös kuvapalvelu Instagramissa, jossa hänellä on yli 160 000 seuraajaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?