Pete Parkkonen paljastaa, mitä tapahtui Sukuni salat -ohjelman jälkeen – täti ei ollut uskoa todeksi, kun Suomesta tuli puhelu - Viihde - Ilta-Sanomat

Pete Parkkonen paljastaa, mitä tapahtui Sukuni salat -ohjelman jälkeen – täti ei ollut uskoa todeksi, kun Suomesta tuli puhelu

Pete Parkkoselle selvisi Sukuni salat -sarjassa, että myös hänen isoisänsä oli muusikko.

Pete Parkkonen sai tietää isoisänsä henkilöllisyyden MTV3-kanavan uutuusohjelman avulla. Nyt hän toivoo pääsevänsä tapaamaan sukulaisiaan.­

2.3. 15:22

Laulaja Pete Parkkonen, 31, selvitti Sukuni salat -sarjan maanantaina nähdyssä jaksossa isoisänsä mysteeriä. Parkkonen ei ollut koskaan tiennyt, kuka hänen isoisänsä oli. Myöskään laulajan Kari-isä ei tuntenut ikinä isäänsä.

Parkkonen sai Marja Hintikan ja asiantuntijoiden avulla selville, että hänen isoisänsä oli Ranskalle kuuluvalla, Karibialla sijaitsevalla Martiniquen saarella syntynyt sirkustaiteilija. Isoisä saapui Suomeen osana sirkuksessa esiintynyttä orkesteria vuonna 1953. Vuotta myöhemmin syntyi Parkkosen isä.

Sukuni salat -sarjassa selvisi, että Pierre Rassin -niminen isoisä oli omistanut elämänsä musiikille ja taiteelle ja levyttänyt useita kappaleita. Parkkonen sai Hintikalta vinyylilevyn, jonka kannessa komeili hänen vuonna 2006 kuollut isoisänsä. Pierre-isoisän löytymisen lisäksi Parkkonen sai tietää, että hänellä on myös täti.

Parkkonen julkaisi maanantaina jakson esityksen jälkeen Instagram-tilinsä Stories-osiossa videoita, joilla hän kuuntelee isoisänsä musiikkia kotonaan.

– Pierre Rassin löytyi ja on uskomattomat fiilikset vieläkin. Nyt kun näin ohjelman vielä uudestaan, tulee kyllä tunteet pintaan, Parkkonen kertoo Instagramissa viiniä siemaillen.

Parkkonen on odottanut viime heinäkuusta saakka, että koronatilanne helpottuisi ja hän voisi matkustaa Karibialle ja Ranskaan tapaamaan sukulaisiaan.

– Kyllä on ollut kova hinku lähteä katsomaan, ketä kaikkia sieltä löytyy, hän myöntää.

Koska matkustaminen ei ole ollut mahdollista, on Parkkonen pitänyt yhteyttä tätiinsä videopuheluiden välityksellä. Myös hänen isänsä on viestitellyt siskopuolensa kanssa aktiivisesti.

Uusien sukulaisten löytyminen toiselta puolelta maailmaa oli myös Parkkosen tädille valtava yllätys.

– Hän ei uskonut aluksi, että hänen veljensä soittaa ja laittaa sähköpostia Suomesta. Hänelle oli ihan yhtä uskomatonta tämä juttu kuin meille.

Sukuni salat -sarjan kuvausten jälkeen Parkkoselle selvisi, että tädin lisäksi hänellä on Martiniquessa ja Ranskassa myös serkkuja. Nyt laulaja toivoo pääsevänsä pian tapaamaan heitä ensimmäistä kertaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?