Uutta tietoa Lady Gagan eriskummallisesta koiravarkaudesta – koirat löytyivät kujalta kiinnitettyinä tolppaan

Ulkopuolinen löysi kujalle jätetyt koirat ja kiikutti ne poliisille. Koiria ei oltu vahingoitettu.

Lady Gagan kaksi koiraa varastettiin. Kolmas pääsi ryöstäjiltä pakoon.

28.2.2021 15:27

Kaksi kolmesta Lady Gagan koirasta varastettiin kesken ulkoilutuksen Los Angelesissa keskiviikkona. Tapaus poikkeaa tavallisesta koiravarkaudesta rajuudellaan, sillä ryöstäjät ampuivat koiria taluttanutta miestä rintaan.

Uhri on Gagalle työskentelevä koiranulkoiluttaja Ryan Fisher.

Vaikka järkyttävä rikos tallentui valvontakameraan, tekijöitä ei ole saatu kiinni. Fisher on toipunut tilanteeseen nähden hyvin ja koiratkin palautettiin vahingoittumattomina.

Los Angelesin poliisi on nyt paljastanut, että koirat löytyivät kujalta useiden kilometrien päästä rikospaikalta kaksi päivää myöhemmin. Koirat oli kiinnitetty kujalla olevaan tolppaan.

Koirat löysi nainen, joka toimitti ne poliisilaitokselle. Poliisi uskoo, ettei naisella ole mitään tekemistä koiravarkauden kanssa. Asiasta kertoo TMZ.

TMZ:n mukaan näyttää siltä, etteivät varkaat tienneet, kenen koiria he olivat viemässä. Sisäpiirilähteiden mukaan varkaat eivät koskaan vaatineet Gagalta lunnaita koirista.

Fisherin läheiset ovat kertoneet medialle, että hän on toipunut hyvin, eikä hänellä ole hengenvaaraa. Ampumavälikohtaus tapahtui iltayhdeksän jälkeen ja ammuttu Fisher pääsi hoitoon pikaisesti.

Fisher sai ensiapua sivullisilta, jotka ryntäsivät auttamaan maahan lyyhistynyttä miestä. Yksi ensimmäisten joukossa oli alueella asuva Carlos Pantoja, 29.

Pantoja kertoo tapahtuneesta People-lehdelle.

– Olin hänen vasemmalla puolellaan ja hieroin hänen jalkaansa, jotta saisin pidettyä jonkinlaisen kontaktin häneen. Halusimme varmistaa, että hän pysyy hengissä ja tajuissaan siihen saakka, kun ambulanssi on paikalla, Pantoja kertoo Peoplelle.

Pantojan mukaan loukkaantunut Fisher tuntui olevan kaikkein eniten huolissaan koirista. Fisher kertoi auttajilleen koirien kuuluvan Gagalle ja auttajat välittivät tiedon eteenpäin poliisille.

– Hän oli kirjaimellisesti vuotamassa kuiviin, mutta piti silti kolmatta koiraa sylissään. Hän sanoi: ”Auttakaa, olkaa kilttejä, nämä ovat Gagan koiria. Auttakaa niitä, olkaa kilttejä, pelastakaa ne.”

Gagan kerrotaan tarjonneen muhkeat 500 000 dollaria eli noin 400 000 euroa löytöpalkkiota sille, joka palauttaa koirat turvallisesti kotiin. Gaga oli itse tapahtuma-aikaan työmatkalla Roomassa.

Ryöstössä loukkaantunut Fischer on yhä sairaalassa, mutta hänen odotetaan parantuvan täysin.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?