Tässä ovat kaikkien aikojen lyhyimmät Hollywood-liitot: Nicolas Cage ei muistanut menneensä naimisiin – karu totuus valkeni heti seuraavana aamuna - Viihde - Ilta-Sanomat

Tässä ovat kaikkien aikojen lyhyimmät Hollywood-liitot: Nicolas Cage ei muistanut menneensä naimisiin – karu totuus valkeni heti seuraavana aamuna

Hollywoodin lyhyimmät avioliitot eivät ole kestäneet muutamaa tuntia kauempaa.

28.2. 19:11

Kaiken se kestää, vai kestääkö sittenkään? Hollywood on vuosien saatossa toiminut monen suuren rakkaustarinan näyttämönä – sekä valkokankaalla että tosielämässä.

Useat tähtien väliset romanssit ovat päättyneet ennen kuin ehtivät kunnolla alkaakaan.

Yksi rakkauselämässään nopealiikkeisimmistä tähdistä on povipommi Pamela Anderson, joka asteli hiljattain alttarille jo kuudetta kertaa.

Andersonin uusi mies on hänen henkivartijanaan työskennellyt Dan Hayhurst. Lempi leimahti koronakaranteenissa viime vuonna ja häitä juhlittiin vajaan vuoden seurustelun jälkeen.

53-vuotias Pamela Anderson on naimisissa kuudetta kertaa. Osa povipommin liitoista on ohi jo ennen kuin ne ehtivät kunnolla alkaakaan.­

Playboy-kaunotar on ollut naimisissa Tommy Leen, Kid Rockin, Rick Salomonin ja Jon Petersin kanssa. Solomonin kanssa Anderson asteli alttarille peräti kaksi kertaa.

Pamela Anderson ja Jon Peters: 12 päivää

Baywatch-tähden viides avioliitto päättyi sekavissa merkeissä helmikuussa 2020. Anderson avioitui elokuvatuottaja Jon Petersin kanssa salaa tammikuussa, mutta onni kesti vain 12 päivää.

Molemmat tilittivät tuolloin amerikkalaismedialle suhteestaan, ja ex-rakastavaisilla oli varsin erilainen näkemys siitä, miksi liitto kariutui.

Anderson kertoi tienneensä heti hääyön jälkeen tehneensä hirvittävän virheen. Elokuvatuottaja Peters, 75, syytti Andersonin huijanneen häntä ja väitti pahoissa veloissa olevan povipommin halunneen hänen kanssaan naimisiin vain rahan takia.

– Hänellä oli lähes 200 000 dollaria (183 000 euroa) velkoja, joita hän ei olisi millään kyennyt maksamaan. Ja tässä on kiitos, Peters tilitti Page Sixille.

–Typerystä pahempi on vain vanha typerys, tuottaja Jon Peters suri hänen ja Andersonin eron jälkeen.­

Liitto muusikko Kid Rockin kanssa kesti vain kolme kuukautta. Avio-onni Rick Salomonin kanssa puolestaan kariutui kahden kuukauden jälkeen.

Anderson ja pokeritähtenä mainetta niittänyt Rick Salomon avioituivat ensimmäisen kerran vuonna 2007. Häitä juhlittiin Las Vegasissa, missä Anderson työskenteli taikuri Hans Klokin assistenttina. Kaksi kuukautta myöhemmin Anderson haki eroa.

Vanha suola kuitenkin janotti ja pari vihittiin toistamiseen tammikuussa 2014. Tällä kertaa avio-onnea kesti kuusi kuukautta, ennen kuin Anderson jätti eropaperit.

Pari sai sovittua erimielisyytensä ja antoi liitolle uuden mahdollisuuden. 2015 avioeropaperit toimitettiin jälleen oikeuteen ja tällä kertaa pysyvästi.

Pamela Anderson ja Rick Salomon olivat naimisissa kaksi kertaa.­

Tuolloin povipommin Salomonille lähettävä erosähköposti vuoti julkisuuteen. Anderson valitteli olevansa kyllästynyt Salomoniin.

– Emme sovi yhteen seksuaalisesti. Olen turhautunut ja kyllästynyt, Anderson kirjoitti.

Britney Spears ja Jason Alexander: 55 tuntia

Poptähti Britney Spears pelmahti alttarille nuoruudenystävänsä Jason Alexanderin kanssa alkoholinhuuruisen juhlinnan kesken Las Vegasissa tammikuussa 2004.

Liitto päättyi ennen kuin oli ehtinyt edes kunnolla alkaakaan, sillä avioliitto mitätöitiin 55 tuntia myöhemmin, heti kun paikalliset virastot avasivat ovensa.

Poptähti Britney Spears meni naimisiin nuoruudenystävänsä kanssa hetken mielijohteesta.­

Eron syynä hakemuksessa oli parin ”yhteensopimattomuus”.

Tässä lasvegasilaisessa kappelissa Britney Spears sanoi ”tahdon”.­

Jason Alexander viihtyi tiiviisti julkisuudessa muutaman vuoden ajan ja kertoi haastatteluissa, kuinka avioliitto Spearsin kanssa oli humalainen päähänpisto. Kesken villin bileillan Spears oli yllättäen ehdottanut avioitumista.

– Britney sanoi, että mennään naimisiin. Minä vastasin, että ”joo, mennään vaan”.

–Seurasin sydäntäni. Minä olin rakastunut häneen ja uskon Britneyn rakastaneen minua, Jason Alexander totesi.­

Jason Alexanderin mukaan ongelmat alkoivat, kun poptähti kertoi häistään äidilleen ja managereilleen.

– Kaikki sekosivat, sillä meillä ei ollut avioehtoa. He eivät suostuneet kuuntelemaan. Sitten suhde mitätöitiin. Se oli villiä, hän muisteli ABC Newsille.

Nicolas Cage ja Erika Koike: 4 päivää

Hääkellot kilkattivat maaliskuussa 2019 näyttelijä Nicolas Cagelle ja meikkitaiteilija Erika Koikelle. Pari vihittiin Las Vegasissa pitkän bileputken päätteeksi.

Avioliitto ei kuitenkaan ollut suunniteltu, ainakaan jos Nicolas Cageen on uskominen. Cage nimittäin haki liiton mitätöintiä heti häiden jälkeen.

Oikeuden asiakirjoista selvisi, että Cage ei muista pikavisiitistään alttarille juuri mitään ja tähti kuvaili olleensa niin humalassa, ettei ajatellut selkeästi.

Hän syytti Koiken huijanneen hänet naimisiin.

– Päätös oli impulsiivinen, enkä ymmärtänyt tekoni tarkoitusta, Cage suri oikeudelle.

Nicolas Cagen ja Erika Kolken juhlinta Las Vegasissa oli riitojen täyttämä. Pari vihittiin, mutta Cage ei omien sanojensa mukaan muista häistä yhtikäs mitään. Cage purki sydänsurujaan karaokeen ja lauloi antaumuksella Princen Purple Rainia.­

Tähden asianajaja kuvaili parin juoneen runsaasti alkoholia ja Koiken yhtäkkiä ehdottaneen naimisiinmenoa. Cagen pyyntö avioliiton mitätöinnistä hyväksyttiin ja tähden neljäs avioliitto kesti lopulta vain neljä päivää.

Neljä kertaa naimisissa olleen Cagen liitto Lisa Marie Presleyn kanssa oli sekin varsin lyhyt. Suurena Elvis-fanina tunnettu Cage avioitui Elviksen tyttären kanssa elokuussa 2002 kahden vuoden seurustelun jälkeen.

Kolme kuukautta myöhemmin Cage haki eroa. Lisa Marie Presleyn mukaan liitto kaatui erimielisyyksiin.

–Meidän ei olisi alunperinkään pitänyt mennä naimisiin. Se oli suuri virhe, Lisa Marie Presley totesi hänen ja Cagen eron jälkeen.­

Michelle Phillips ja Dennis Hopper: 8 päivää

The Mamas & The Papas -laulaja Michelle Phillipsin avioliitto näyttelijä Dennis Hopperin kanssa kesti nipin napin yli viikon.

Phillips ja Hopper avioituivat lokakuussa 1970 ystävän ostettua heille avioliittoluvan. Vihkiseremonian kuvailtiin olleen sekava ja Hopperin lukeneen antaumuksella morsiamelleen Tuomaan evankeliumia.

Heti häiden jälkeen alkoi raju alamäki, kun Hopperin kerrottiin ”käyttäytyneen vaarallisesti” Phillipsiä kohtaan.

Parin ystävät ovat kuvailleet liittoa ”kuuden päivän sodaksi”, ja Phillips haki eroa näyttelijästä kahdeksan päivän jälkeen.

Dennis Hopperin ja Michelle Phillpsin pikaeron syy on edelleen mysteeri, sillä kumpikaan osapuoli ei ole juurikaan kommentoinut lyhytkestoista liittoa julkisuudessa.­

Huhujen mukaan Phillips olisi järkyttynyt Hopperin ”luonnottomista seksuaalisista vaatimuksista”.

– Isäni raahasi minut asianajan luo ja sanoi, etteivät tuollaiset miehet koskaan muutu. Hän käski hakea eroa. Asia hävettää pari viikkoa, mutta sitten kaikki on ohi, Phillips muisteli myöhemmin Vanity Fairille.

Carmen Electra ja Dennis Rodman: 9 päivää

Baywatch-tähti ja malli Carmen Electra on saanut hänkin tuta Las Vegasin hurman, sillä marraskuussa 1998 hän ja koripallotähti Dennis Rodman marssivat erään kostean illan päätteeksi yhteen kaupungin hääkappeleista yhdeksän kuukauden seurustelun jälkeen.

Avio-onni ei kauaa kestänyt, sillä Rodman haki liiton mitätöintiä jo yhdeksän päivän jälkeen.

Rodmanin ja Baywatch-kaunottaren suhde jatkui erohakemuksesta huolimatta neljän kuukauden ajan. Electra on muistellut parin romanssia lämmöllä mutta kuvaillut olleensa tuolloin vaikeassa elämätilanteessa.

– Yritin kai roikkua siinä vähässäkin, mitä minulla oli jäljellä. Olin menettänyt äitini ja siskoni, enkä halunnut menettää enää ketään muuta, Electra totesi Glamour-lehdelle.

Dennis Rodmanin ja Carmen Electran suhde oli 90-luvun kohutuimpia. Pari pääsi alttarille asti, mutta Rodman haki liiton mitätöintiä. –Dennis pysyi hädin tuskin pystyssä seremonian aikana, eikä pystynyt juuri puhumaan, Rodmanin manageri Dwight Manley on muistellut koripallotähden salamahäitä.­

Cher ja Greg Allman: 9 päivää

Myös laulajatähti Cherin ja muusikko Greg Allmanin liitto kesti vain yhdeksän vuorokautta. Monien muiden miniliittojen tapaan myös Cherin ja Allmanin valat vaihdettiin Las Vegasissa.

Pari avioitui kesäkuussa 1975, vain tunteja sen jälkeen, kun Cherin ja Sonny Bonon avioero oli astunut voimaan.

Yhdeksän päivää myöhemmin liitto oli ohi. Cherin mukaan Allmanin päihdeongelmat olivat liikaa hänelle.

–Hän oli niin sekaisin, ettei ymmärtänyt kun kerroin haluavani erota, Cher on muistellut hänen Greg Allmanin eroa.­

Drew Barrymore ja Jeremy Thomas: 39 päivää

Hollywood-tähti Drew Barrymoren romanssi Jeremy Thomasin kanssa eteni kevättalvella 1994 vauhdilla. Tuolloin vasta 19-vuotias Barrymore tunnettiin villinä bailaajana ja hän tutustui Thomasiin miehen omistamassa baarissa Hollywoodissa.

Pari ehti tuntea toisensa vain kuusi viikkoa ennen kuin he avioituivat maaliskuussa 1994 railakkaan illan päätteeksi.

Thomas soitti baari-illan jälkeen papille, joka saapui vihkimään parin baarin katolle puoli kuuden maissa aamulla. Salamana syntynyt rakkaus myös päättyi pian, sillä liitto kesti vain 39 vuorokautta.

45-vuotias Drew Barrymore on ollut naimisissa kolme kertaa. Ensimmäisen liittonsa hän solmi vain 19-vuotiaana.­

Heti häiden jälkeen Barrymore lensi Arizonaan kuvaamaan elokuvaa ja jätti tuoreen aviomiehensä oman onnensa nojaan. Thomas on kertonut, että parin piti lähteä häämatkalle Havaijille, mutta Barrymore olikin karannut paratiisisaarelle ilman häntä. Pian mies saikin postissa eropaperit.

Renee Zellweger ja Kenny Chesney: 4 kuukautta

Näyttelijä Renee Zellwegerin ja kantritähti Kenny Chesneyn vauhdikas pyrähdys alttarille löi tähtien fanit ällikällä, sillä Zellwegerin ja Chesneyn ei tiedetty edes seurustelevan.

Tähtien tiet kohtasivat hyväntekeväisyyskonsertissa tammikuussa 2005, ja jo neljä kuukautta ensitapaamisen jälkeen pari vihittiin Yhdysvaltain Neitsytsaarilla.

Kahdeksan kuukauden pikaromanssi sai karun lopun, kun Zellweger haki eroa ja kirjasi papereihin eron syyksi petoksen. Kantritähti Chesneyn ympärillä vellonut huhumylly muusikon seksuaalisesta suuntautumisesta sai uusia kierroksia.

Renee Zellweger tapasi kantrimuusikko Kenny Chesneyn tv:n hyväntekeväisyyskonsertissa. Neljä kuukautta myöhemmin pari olikin jo naimisissa.­

Zellweger totesi julkaisemassaan tiedotteessa, että pari oli yhteistuumin päätynyt merkitsemään petoksen eron syyksi, sillä muut vaihtoehdot, kuten kaksinnaiminen, eivät kuvastaneet eron syitä.

– Kyseessä on vain lakitekninen termi, eikä se kuvasta millään tavalla Kenny Chesneya, Zellweger korosti.

Kenny Chesney kiisti eron jälkeen väitteet hänen homoudestaan ja totesi olleensa palavasti rakastunut näyttelijään. –Rakastin häntä. Suhde oli aito, muusikko sanoi.­

Zsa Zsa Gabor ja kreivi Felipe de Alba: 24 tuntia

Yksi Hollywoodin lyhimmistä avioliitoista oli kiistatta näyttelijä ja seurapiirikaunotar Zsa Zsa Gaborin ja kreivi Felipe de Alban liitto huhtikuussa 1983. Gaborin rakkauselämä oli värikästä ja hän ehti elämänsä aikana naimisiin peräti yhdeksän kertaa.

Zsa Zsa Gabor menehtyi vuonna 2016 99-vuoden iässä.­

Felipe de Alba oli Gaborin kahdeksas aviomies, mutta liitto päättyi jo häiden jälkeisenä päivänä, kun selvisi, että Gabor ja aviomies numero seitsemän, Michael O’Hara, olivat vielä virallisesti naimisissa. Gaborin ja de Alban liitto mitätöitiin.

Rudolph Valentino ja Jean Acker: 6 tuntia

Seurapiirikaunotar Zsa Zsa Gabor ei kuitenkaan vedä aivan vertoja Hollywood-ikoni Rudolph Valentinolle ja hänen kuusi tuntia kestäneelle avioliitolleen. Italialaishurmuri avioitui näyttelijä Jean Ackerin kanssa vuonna 1919.

Acker tuli heti papin aamenen jälkeen toisiin aatoksiin ja lukittautui hääsviittiin. Huhujen mukaan Valentino jyskytti sviitin ovea 20 minuutin ajan, kunnes sai tarpeekseen ja lähti kotiin.

Valentino ei jäänyt suremaan eroa, vaan meni samantien naimisiin toisen naisen kanssa. Acker puolestaan haastoi hurmurin oikeuteen kaksinnaimisesta.

Rudolph Valentino oli mykkäfilmien palvottu tähti ja aikansa suurin seksisymboli. Hän menehtyi vain 31-vuotiaana.­

Nämäkin salamaliitot muistetaan:

  • Nicky Hilton ja Todd Andrew Meister: 3 kuukautta

  • Eddie Murphy ja Tracey Edmonds: 14 päivää

  • Kim Kardashian ja Kris Humphries: 2,5 kuukautta

  • Ali Landry ja Mario Lopez: 18 päivää

  • Sinead O'Connor ja Barry Herridgein: 18 päivää

  • Colin Farrell ja Amelia Warner: 4 kuukautta

  • Shannen Doherty ja Ashley Hamilton: 5 kuukautta

  • Elizabeth Taylor ja Conrad ”Nicky” Hilton Jr. : 6 kuukautta

  • Ethel Merman ja Ernest Borgnine: 1 kuukausi

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?