Suvi Pitkänen ilmestyi Selviytyjät-leiriin uimapuvussa – Aki Mannisen suusta livahti heti letkautus, ja Archie Cruz latasi salaa kameroille suorat sanat - Viihde - Ilta-Sanomat

Suvi Pitkänen ilmestyi Selviytyjät-leiriin uimapuvussa – Aki Mannisen suusta livahti heti letkautus, ja Archie Cruz latasi salaa kameroille suorat sanat

Selviytyjät Suomi -ohjelman kisaajat kamppailevat tällä hetkellä tv:ssä pyörivällä kaudella pohjoisen Suomen sääolosuhteissa.

27.2. 21:16

Selviytyjät Suomi -sarjan uuden kauden ensimmäisessä jaksossa jo valkenee, miten haastaviin sääolosuhteisiin kilpailijat ovat tällä kertaa joutuneet. Sarja on kuvattu pohjoisessa Suomessa erämaassa. Vaikka jaksot on kuvattu kesällä, kilpailijat hytisevät kameran edessä paksut takit päällään.

Kun juontaja Juuso Mäkilähde kysyy kilpailijoilta, miltä sääolosuhteet tuntuvat, hyvinvointivalmentaja Aki Manninen kertoo vetäneensä ylleen kaksi takkia.

– Täällä on erittäin haastavat olosuhteet verrattuna lämpimään, se tekee tästä vaikeaa, hän myöntää.

Yöllä makuupusseissa lähekkäin nukkuessa heitä piinaa puolestaan kuumuus, mutta paksuista makuupusseista ei ole mahdollista kuoriutua ulos ympärillä inisevien hyttysten takia. Kilpailijat pohtivat heti ensimmäisen yön jälkeen, että nukkuminen leirissä on äärimmäisen vaikeaa ilman kunnollista hyttyssuojaa.

Miehet olivat sytyttämässä nuotiota, kun Pitkänen ilmestyi paikalle uimapuvussa.­

Vaikeat sääolosuhteet ovat kääntyä piikittelyn puolelle, kun seuraavana päivänä Manninen bongaa Suvi Pitkäsen viettämässä leirissä aikaa pelkkä uimapuku yllään.

– Täällä on nainen uikkareissa ja pojat tekevät notskia, Manninen letkauttaa.

Miehellä itsellään on nuotionsytyttämispuuhissa yllään lämmin pitkähihainen pusero ja huivi.

Rokkari Archie Cruz sanoo puolestaan salaa kameralle suorat sanat siitä, mitä ajattelee Pitkäsestä.

– Suvi on ehkä vähän niinku pinnallinen tyyppi, voi ehkä käydä hermoille pidemmällä tähtäimellä tommonen f***n Viidakon tähtöset -meininki, mies ilmoittaa.

Cruz itse hengailee kameroiden edessä hihattomalla puserolla ja sortseilla.

Suvi Pitkänen otti aiemmin osaa Viidakon tähtöset -tosi-tv-ohjelmaan.­

Pitkänen joutui aiemmin epäonniseen tilanteeseen leirillä pörräävien hyttysten takia. Pitkäsen kasvot olivat aamulla turvonneet pahasti hyttysten yöllisten hyökkäysten jäljiltä.

– Eilen oli vasen silmä turvonnut umpeen, kun mä heräsin. Tänään oli oikea silmä turvonnut ja nyt täällä on joku vesikello! Pitkänen manasi herätessään.

Selviytyjät Suomi lauantaisin alkaen 27. helmikuuta kello 20 Nelosella ja Ruudussa. IS ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?