Seksittömästä avioliitosta lähtenyt suosikkijuontaja liittyi Tinderiin – yksi tiukka ehto rajaa kumppanin valintaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Seksittömästä avioliitosta lähtenyt suosikkijuontaja liittyi Tinderiin – yksi tiukka ehto rajaa kumppanin valintaa

Ulrika Jonsson etsii jälleen rakkautta. Aiemmin brittijuontaja on puhunut avoimesti seksittömästä liitostaan, joka päättyi eroon.

24.2. 16:10

Britanniassa erittäin suosittu juontaja Ulrika Jonsson, 53, on kertonut rakkauselämästään avoimesti julkisuudessa. Jonsson erosi miehestään Brian Monetista keväällä 2019, koska Jonssonin mukaan he harrastivat kahdeksan vuoden aikana vain yhden kerran.

Jonssonin uusi suhde tyssäsi vuosi sitten koronapandemian aiheuttamiin rajoituksiin. Nyt Jonsson on kuitenkin liittynyt Daily Mailin mukaan jälleen treffisovellus Tinderiin ja metsästää uutta rakkautta elämäänsä.

Jonssonilla on kuitenkin yksi tiukka sääntö, jota hän noudattaa sovelluksessa. Neljän lapsen äiti ei nimittäin tapaile alle 26-vuotiaita nuoria miehiä.

Tiukkaan ikärajaukseen juontajalla on selkeä selitys.

– Pidän kiinni siitä, että ikähaarukkani mahdollisia kumppaneita varten on 26–50-vuotiaat. Vanhin lapseni Cameron on 26-vuotias, ja tuntuisi ikävältä heittää verkkoja vesille sitä nuorempien kohdalla, Jonsson perustelee.

Jonsson kertoo luottavansa Tinderissä muutenkin selkeään ja yksinkertaiseen taktiikkaan.

– Lisäsin kolme luonnollista kuvaa itsestäni, enkä kirjoittanut mitään selityksiä siitä, millainen olen tai mitä etsin. Vain kolme kuvaa ja ikäni, 53 vuotta, hän kertoo.

Juontaja paljastaa myös, että miehet lähestyvät häntä netissä jatkuvasti yksi asia mielessään.

– Miehet kyselevät, että haluaisinko saada kuvan heidän miehisistä alueistaan, tai ”sotilasmestaristaan”, kuten minä sitä kutsun, Jonsson sanoo.

Jonsson on muistuttaa olevansa edelleen sitä mieltä, että naisilla on oikeus tulla kuulluksi myös makuuhuoneen puolella.

– Olen kuullut tarpeeksi tarinoita siitä, miten naisia sorrettu ja aliarvostettu sen takia, että he puhuvat muusta kuin rakkaudesta ja kuukautiskivuista. Meillä on oikeus ilmaista seksuaalisia tarpeitamme. Ja vielä isompi oikeus saada tarpeemme tyydytettyä, Jonsson sanoo.

Celebrity Big Brotheria juontanut Ulrika Jonsson erosi huhtikuussa 2019 miehestään Brian Monetista. Ero aiheutti julkista keskustelua, sillä Jonsson paljasti eronneensa vuosia jatkuneen seksittömyyden seurauksena.

Jonsson ja Monet ehtivät olla yhdessä 11 vuotta, jonka aikana Jonsson avautui julkisuudessa ongelmista pariskunnan seksielämässä. Kahdeksan vuoden aikana pariskunta harrasti seksiä vain yhden kerran.

Jonsson on nähty avioeron jälkeen myös yli 50-vuotiaille suunnatun treffisivuston mainoskasvona.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?