Jare Tiihonen laittoi hulppean kotinsa myyntiin – tältä yli 1,6 miljoonaa maksavassa kattohuoneistossa näyttää - Viihde - Ilta-Sanomat

Jare Tiihonen laittoi hulppean kotinsa myyntiin – tältä yli 1,6 miljoonaa maksavassa kattohuoneistossa näyttää

Jare Tiihonen on laittanut näyttävän kattohuoneistonsa myyntiin.

Myynnissä oleva asunto sijaitsee Helsingin Etu-Töölössä.­

23.2. 20:50

Cheekinä menestyksekkään uran tehnyt Jare Tiihonen on pistänyt hulppean kattohuoneistonsa myyntiin. IS:lle vahvistettiin, että kyseessä on Tiihosen asunto.

Etu-Töölössä Helsingissä sijaitsevasta asunnosta pyydetään myynti-ilmoituksen mukaan 1 620 000 euroa. Kokoa asunnolla on 144 neliömetriä.

Kiinteistönvälitysfirman jakamien kuvien perusteella tilava ja valoisa kattohuoneisto on lähes vastaremontoidun näköinen, ja sieltä löytyvät niin lasitettu parveke kuin moderni keittiökin.

Voit selata kuvia asunnosta painamalla kuvan laidassa olevaa nuolta.

Asunnosta avautuu myynti-ilmoituksen mukaan näkymät Töölön kattojen ylle. Keittiön kerrotaan olevan italialaista designia, ja kokonaisuuden kruunaa iso makuuhuone sekä ylelliset saunatilat.

Tiihonen osti asunnon jo vuonna 2014. Hän maksoi IS:n tietojen mukaan asunnosta aikanaan 1,3 miljoonaa euroa. Töölö on Tiihoselle rakas paikka, sillä ennen Etu-Töölöä hän asui Taka-Töölössä.

Tältä talo, jossa Tiihosen myymä asunto sijaitsee näyttää ulkoa.­

Tiihosen entinen kotikatu on yksi Etu-Töölön rauhallisimmista.­

Nyt Tiihonen on vaihtanut kokonaan maisemaa, sillä Seiskan tietojen mukaan Tiihonen hankki jo vuonna 2019 omistukseensa Espoon Westendistä reilun 2 500 neliön kokoisen rantatontin.

Helsingin uutisten mukaan Tiihosen talonrakennusaikeet ehtivät aiheuttaa nopeasti närää naapureissa, joiden mukaan tontille rakennettavat kolme omakotitaloa olisivat korkeudeltaan liian suuria maastoon nähden. Espoon rakennuslautakunta kuitenkin päätti, että talojen rakennus voi jatkua suunnitelmien mukaisesti.

Kiinteistökaupat ovat herättäneet huomiota aiemminkin, sillä Seiskan tietojen mukaan Tiihonen osti kokonaisen kerrostalon kotikaupungistaan Lahdesta vuonna 2018. Hintaa ostokselle tuli noin miljoona euroa.

Tiihonen on kertonut kiinteistökaupoistaan muun muassa Hjallis Harkimon keskusteluohjelmassa vuonna 2016. Tiihonen selvitti ohjelmassa konkreettisesti, mihin hän sijoittaa ylimääräiset rahansa.

– Mietin rahan laittamista sivuun hankkimalla Helsingin keskustasta kaksi asuntoa ja ostin myös äidilleni oman asunnon Lahdesta, Tiihonen kuvaili vuonna 2016.

Tiihonen tahkosi muhkean omaisuuden Cheekinä. Hän lopetti uransa Cheekinä jäähyväiskonserteissa elokuussa 2018.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?