Sami Kuronen julkaisi hulvattoman kuvan, johon moni vanhempi voi samaistua – Oona-tytär pommitti paljonpuhuvilla viesteillä - Viihde - Ilta-Sanomat

Sami Kuronen julkaisi hulvattoman kuvan, johon moni vanhempi voi samaistua – Oona-tytär pommitti paljonpuhuvilla viesteillä

Sami Kurosen Oona-tytär halusi ponin, sillä se oli hänen elämänsä suurin unelma.

Sami Kurosella on vuonna 2009 syntynyt tytär, joka on juontajan elämän keskipiste.­

22.2. 19:03

Kun lapsi saa päähänsä, että haluaa jotain, on edessä vanhemman väsytystaistelu. Halu perustellaan huolellisesti ja vanhempaa maanitellaan toteuttamaan se – oli kyse sitten uudesta lelusta, lomamatkasta tai vaikka lemmikistä.

Tämän tietää myös juontaja Sami Kuronen, sillä hän on 11-vuotiaan Oonan isä. Maanantaina Kuronen kertoi Instagram-tilillään eräästä keskustelusta, jonka hän kävi tyttärensä kanssa muutama vuosi sitten.

– Kolme vuotta sitten kävin tyttären kanssa keskustelun, johon en ihan ehtinyt mukaan, juontaja kirjoittaa huvittuneena.

Kuronen julkaisi tilinsä Stories-osiossa kuvakaappauksen viesteistä, joilla Oona tuolloin pommitti häntä sinnikkäästi. Viestiketjussa joissa Oona vaatii isältään ikiomaa ponia kymmenien huutomerkkien kera.

– Haluun oman ponin pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!!!!!!!!!!!!!!!!!! Se on mun isoin unelma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mä hoitaisin sitä joka ikinen päivä!!!!!!!!!!! päättäväinen tytär kirjoitti aluksi.

Kun isän vastausta ei alkanut kuulua, ryhtyi Oona yhä kovempiin toimiin.

– Vastaaaaaaaaaaa mä haluun pliis!!!!!!!!!!!!!

– Maksaisin vaikka mun kaikki rahat, Kurosen tytär viestitti isälleen hevosemojin kera.

Viimeisissä viesteissä Oona vaatii isältään edes ”settistä” eli luultavasti shetlanninponia. Kurosen vastausta ei kuitenkaan kuulu kovasta viesteillä pommittamisesta huolimatta.

Kurosen mukaan hänen seuraajiaan kiinnosti, saiko hänen tyttärensä tahtonsa lopulta läpi ja onko tämä nyt onnellinen ponin omistaja. Juontaja kertoo, että keskusteluun ponista on kyllä palattu vuosien aikana useita kertoja, mutta omaa ponia ei silti ole vielä hankittu.

Kuronen julkaisi Instagramissa kuvan Oonasta yhdestä hevosen kanssa. Sen yhteydessä hän kertoo, että Oona on innokas ratsastaja.

– Edes sitä ”settistä” ei olla hankittu, mutta harrastus on jatkunut tiiviinä, Kuronen toteaa.

Vuonna 2009 syntynyt Oona on Kurosen elämän keskipiste. Kuronen kertoi kaksi vuotta sitten ilmestyneessä Elämäni reseptit -kirjassaan menneensä Oonan äidin kanssa naimisiin tyttärensä ristiäisten yhteydessä.

Parin avioliitto kuitenkin kariutui kolme ja puoli vuotta myöhemmin. Kuronen kuvaili eron aiheuttaneen puolitoista vuotta kestäneen ”sotatilan” parin välille, vaikka velvollisuudet tytärtä kohtaan hoidettiinkin aina kunnialla.

– Uuteen elämäntilanteeseen tottuminen oli haastavaa. Olimme olleet 14 vuotta yhdessä. Elämä meni kerta heitolla uusiksi, ja minulle tuli uusi suhde kuvioihin melkein lennosta, Kuronen kertoi kirjassaan.

Nykyään Kurosella ja Oonan äidillä on asialliset välit. Tytär viettää vuorotellen viikon molempien kotona.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?