Victoria’s Secret -malli Elsa Hosk sai tyttövauvan – antoi lapselleen suomalaisen etunimen - Viihde - Ilta-Sanomat

Victoria’s Secret -malli Elsa Hosk sai tyttövauvan – antoi lapselleen suomalaisen etunimen

Suomalaistaustainen supermalli on saanut esikoisensa.

12.2. 21:43

Suomalaistaustainen huippumalli Elsa Hosk on saanut esikoisensa. 32-vuotias Hosk kertoi ilouutisen Instagramissaan ja paljasti antaneensa vauvalleen suomalaisen etunimen.

– Tuulikki Joan Daly. 02.11.21. Elämäni onnellisin päivä oli tavata sinut. Ylpein hetki elämässäni oli tuoda sinut maailmaan. Sinut on nimetty kahden vahvan naisen, äitini ja mieheni isoäidin mukaan, tuore äiti kirjoitti englanniksi päivityksessään.

– Rakastamme sinua ikuisesti, pikku Tuuli.

Victoria’s Secretin enkelinä tunnetuksi tullut Hosk sai esikoisensa yhdessä miesystävänsä Tom Dalyn kanssa. Hosk ja Englannista kotoisin oleva Daly ovat olleet yhdessä vuodesta 2015 asti.

Yhdysvalloissa asuvalla Hoskilla on ruotsalainen isä ja suomalainen äiti. Mallikaunotar paljastui puoliksi suomalaiseksi, kun Como uutisoi muutama vuosi sitten naisen suomalaisesta äidistä Marjasta. Hosk varttui vakuutusalalla työskentelevän ruotsalaisen Pål-isänsä, sairaanhoitajaäitinsä ja kahden veljensä kanssa Tukholmassa.

Pariskunta lokakuussa 2020 New Yorkissa.

Hosk on kertonut Instagramissaan, ettei hän osaa puhua suomea. Hän totesi marraskuussa haluavansa kasvattaa lapsestaan kaksikielisen.

– Tom haluaa minun puhuvan tyttärellemme ruotsia, joten hän oppii myös ruotsia, New Yorkissa asuva Hosk kertoi Instagram-tilillään.

– Toivoisin osaavani puhua suomea, mutta en ole koskaan asunut Suomessa. Äitini muutti Ruotsiin, kun hän oli 10-vuotias.

Hosk kertoi myös aikovansa palata mallintöihin lapsensa syntymän jälkeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?