Jasper Pääkkösen Alexandra-puoliso julkaisi mykistävän bikinikuvan meren jäältä – suukottaa rakastaan Helsingin siintäessä taustalla - Viihde - Ilta-Sanomat

Jasper Pääkkösen Alexandra-puoliso julkaisi mykistävän bikinikuvan meren jäältä – suukottaa rakastaan Helsingin siintäessä taustalla

Alexandra Escat nauttii Suomen lumisesta talvesta Helsingissä.

Jasper Pääkkönen ja Alexandra Escat ovat vaihtaneet Hollywoodin glamourin talviseen Suomeen. Kuvassa pari poseeraa Elton Johnin Oscar-juhlissa viime helmikuussa.

10.2. 21:04

Näyttelijä Jasper Pääkkösen espanjalais-filippiiniläinen puoliso Alexandra Escat on viettänyt viime kuukaudet keskellä Suomen talvea. Escat on julkaissut Instagram-tilillään kuvia Suomesta ja vaikuttaa kotiutuneen kylmään pohjolaan hyvin.

Tällä viikolla Escat julkaisi tilillään kuvan meren jäältä Helsingin edustalta. Valokuvaaja Antti Rastivon ottamassa kuvassa hän istuskelee avannon reunalla bikinit yllään ja suukottaa Pääkköstä. Hyisissä maisemissa hempeilevän parin taustalla siintää Helsingin talvinen siluetti.

– Jälleen yksi laiska iltapäivä jäällä, Escat toteaa kuvatekstissä.

Mykistävä talvikuva on napattu Pääkkösen omistaman Löyly-saunakompleksin edustalta Helsingin Hernesaaresta. Myös Pääkkönen on julkaissut omalla tilillään kuvia samasta paikasta.

Pääkkönen on pysynyt julkisuudessa melko vaitonaisena parisuhteestaan, mutta julkaissut somessa joitakin yhteiskuvia Escatin kanssa.

Escat ja Pääkkönen näyttäytyivät ensimmäistä kertaa yhdessä julkisuudessa vuonna 2018, kun Pääkkösen tähdittämä Blackkklansman-elokuva sai ensi-iltansa. Sittemmin pari on edustanut yhdessä muun muassa Golden Globe -gaalassa ja Linnan juhlissa.

Escat kertoi IS:lle joulukuussa 2019 tasavallan presidentti Sauli Niinistön itsenäisyyspäivän vastaanotolla, että hän viettää mielellään aikaa Suomessa.

– Täällä on todella kaunista ja tämä on hyvin viehättävä maa. Viihdyn täällä hyvin, Escat sanoi tuolloin.

Myös Escatin perheenjäseniä on vieraillut tutustumassa Pääkkösen kotimaahan. Toissa kesänä hän vei perheenjäseniään katsomaan Suomenlinnan merilinnoitusta.

– Olemme viettäneet ihanat pari päivää nauttien merestä, auringosta, saunasta ja nähtävyyksistä, Escat kertoi tuolloin Instagramissa.

– Olimme Suomenlinnassa, Helsingin historiallisessa helmessä. Historiaintoilijalle tämä oli upea kokemus ja perheelleni matkan kohokohta, hän jatkoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?