Julkisuudesta vetäytynyt Jare Tiihonen julkaisi hulppeita kuvia lomamatkoiltaan – seuraajat riemastuivat - Viihde - Ilta-Sanomat

Julkisuudesta vetäytynyt Jare Tiihonen julkaisi hulppeita kuvia lomamatkoiltaan – seuraajat riemastuivat

Ex-räppäri Jare Tiihonen innostui muistelemaan lomareissujaan.

31.1. 20:55

Jare Tiihonen on pitänyt hiljaiseloa julkisuudessa artistiuransa lopettamisen jälkeen. Nyt hän on ilahduttanut fanejaan palaamalla Instagramiin useiden kuukausien jälkeen.

Cheekinä menestystä niittänyt Tiihonen, 39, julkaisi hulppeita kuvia taannoisilta lomamatkoiltaan. Kuvissa Tiihonen poseeraa upeissa maisemissa.

  • Voit katsoa päivityksen muut kuvat klikkaamalla oikealla näkyvää nuolta.

Päivityksen kommenttikenttä täyttyi seuraajien ihastelevista kommenteista. Tunnin aikana päivitys ehti kerätä yli 25 tuhatta tykkäystä.

– Hienoja lomakuvia. Kiva, että pitkästä aikaa päivitit jotain tänne.

– Ihania lomakuvia!

– Voi että, kun pääsisi johonkin reissun päälle! Upeita kuvia!

Jare Tiihosesta kuultiin viimeksi joulukuussa, kun hän tilitti MTV3:n Viiden jälkeen -ohjelman haastattelussa musiikkialan ahdingosta.

Viime syyskuussa puolestaan Tiihonen kertoi Yhteishyvä-lehdelle nykyisestä elämäntilanteestaan. Hän kertoi innostuneensa meditoinnista ja joogasta yöelämässä käymisen sijaan.

– Nautin lattialla makoilusta ja saan meditoinnista irti enemmän kuin perinteisestä salitreenistä. Olen kyllä vanhasta tottumuksesta jatkanut myös salilla ähkimistä, vaikka siitä on tullut pakkopullaa, Tiihonen kertoi haastattelussa.

Jare Tiihonen lopetti menestyksekkään artistiuransa elokuussa 2018 Lahdessa järjestettyihin jäähyväiskonsertteihin. Hän on edelleen yksi Suomen Spotifyn kuunnelluimpia artisteja.

Cheekin eläköitymisen jälkeen Tiihonen on keskittynyt työskentelemään levy-yhtiössään Liiga Musicissa ja työllistänyt itsensä muun muassa puhujakeikoilla sekä kiinteistö- ja yökerhobisneksellä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?