Paris Hilton aloitti hedelmöityshoidot – ”Jotta voin valita kaksoset” - Viihde - Ilta-Sanomat

Paris Hilton aloitti hedelmöityshoidot – ”Jotta voin valita kaksoset”

Paris Hilton kertoo tuoreessa podcastissa aloittaneensa koeputkihedelmöityshoidot, jotta voisi saada kaksoset, joista toinen on tyttö ja toinen poika.

Paris Hilton kertoi lapsihaaveistaan tuoreessa podcastissa.­

27.1. 13:44

Hotelliperijätär Paris Hilton, 39, suunnittelee People-lehden mukaan perheen perustamista yhdessä miesystävänsä liikemies Carter Reumin, 39, kanssa. Lehden mukaan Hilton puhui asiasta The Trend Reporter with Mara -podcastissa tiistaina.

Hilton kertoi podcastissa aloittaneensa koeputkihedelmöityshoidot ja kehui miesystäväänsä, joka on ollut hänen tukenaan prosessissa. Hilton kertoi kiinnostuneensa koeputkihedelmöityksestä, koska se oli hänen mielestään ainut keino, jonka avulla hän voisi varmistaa saavansa kaksoset, jotka olisivat tyttö ja poika.

– Olemme aloittaneet IVF:n, jotta voin valita kaksoset, jos tahdon, Hilton sanoi podcastissa.

Hän kertoi kuulleensa asiasta pitkäaikaiselta ystävältään Kim Kardashianilta, joka on saanut kaksi lasta sijaissynnyttäjän avulla.

– Olen iloinen, että hän ( Kardashian) neuvoi minua asiassa ja esitteli minut lääkärilleen, Hilton sanoi.

Paris Hilton uskoo Carter Reumin olevan hänelle Se Oikea.­

Hilton kuvailee hoitojen olevan rankkoja, mutta vaivan arvoisia. Hän myös kehui podcastissa miesystäväänsä vuolaasti.

– Puolisoni tukee minua todella paljon. Hän saa minut tuntemaan itseni jatkuvasti prinsessaksi.

Hilton kuvaili haastattelussa Reumin olevan unelmiensa mies ja että hän on sataprosenttisen varma siitä, että Reum on hänelle Se Oikea.

– Olen todella innoissani ottamassa seuraavan askeleen elämässäni. Olen innoissani siitä, että saan viimein oikean elämän. Minä todella uskon, että perheen perustaminen ja lapsien saaminen on elämän tarkoitus. En ole vielä saanut kokea sitä, koska aiemmin en kokenut, että kukaan ansaitsee sen kaltaista rakkautta minulta. Nyt olen viimein löytänyt sen henkilön, joka ansaitsee, Hilton selitti.

Hilton ja Reum ovat tunteneet toisensa yli kymmenen vuoden ajan, mutta he alkoivat seurustella vuonna 2019. Kipinä parin välille syttyi kiitospäivän lounaalla, jossa paikalla olivat molempien perheet.

Paris Hilton ja Kim Kardashian ovat pitkäaikaisia ystäviä. Kuva vuodelta 2006 Ibizalta, jossa ystävykset olivat ”tyttöjen reissulla.”­

Hilton puhui kaksoshaaveestaan julkisesti jo syyskuussa LadyGang-nimisessä podcastissa. Hän kertoi päättäneensä jo tytön nimen, mutta pojan nimi oli hänelle vielä mysteeri. Tytölle hän suunnittelee antavansa nimen London.

Hilton kertoi kyselleensä nimivaihtoehtoja ystäviltään.

– En halua, että nimien teemana olisivat kaupungit, mutta toisaalta en tiedä. Vaikea päättää. London on varmasti tytön nimi. Pojan nimeä yritän vielä päättää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?