Hjallis Harkimo julkaisi kuvan herkullisesta pastasta ja väitti kokanneensa sen – pian Leo-poika iski totuuden pöytään - Viihde - Ilta-Sanomat

Hjallis Harkimo julkaisi kuvan herkullisesta pastasta ja väitti kokanneensa sen – pian Leo-poika iski totuuden pöytään

Hjallis Harkimon mukaan hän kokkasi pojalleen Leolle herkullista avokadopastaa. Leo oli kuitenkin asiasta aivan toista mieltä.

24.1. 16:18

Liikemies ja kansanedustaja Hjallis Harkimo julkaisi lauantaina Instagram-tilillään kuvan herkullisesta pasta-annoksesta.

Harkimon kuvassa komeilee annos trendikästä avokadopastaa, joka on kruunattu parmesan-juustolla. Harkimon mukaan hän valmisti ruoan itse.

– Tein Leolle avokadopastaa, oli hyvää, hän toteaa kuvansa yhteydessä.

Pian Harkimon väite hänen pojalleen kokkaamastaan pastasta joutui kuitenkin kyseenalaiseen valoon, sillä Leo Harkimo kipaisi kommentoimaan isänsä julkaisua.

Leon mukaan isä ei suinkaan kokannut pastaa pojalleen, vaan aivan toisin päin.

– Ööööö mä tein sulle, Leo Harkimo kommentoi kuvaa tyhjentävästi.

Leon kommentti keräsi nopeasti runsaasti tykkäyksiä ja Jethro Rostedt saapui naureskelemaan sille itkunauravan emojin kera. Myös muut Instagram-käyttäjät panivat merkille Leon paljastuksen isänsä somekuvan takaa ja kommentoivat asiaa naureskellen.

– On se Hjallis kyllä kettu! eräs Instagram-käyttäjä täräytti.

– Hyvä Hjallis, paljastuit, toinen jatkoi.

– Senkin velmu, kolmas nauroi.

– Molemmat kuitenkin syöneet sitä, tasapeli ja hyväksi havaittu, kommentit jatkuivat.

– Shillä lailla poijjaat.

20-vuotias Leo Harkimo on Hjallis Harkimon keskimmäinen poika. Hänellä on kaksi veljeä, 30-vuotias Joel Harkimo ja 16-vuotias Dan Harkimo.

Hjallis Harkimo yhdessä Leo-poikansa kanssa viime syksynä.­

Hjallis Harkimo kertoi kolme vuotta sitten IS:lle, että hän kokkaa kotonaan paljon erilaisia kasvispastoja. Hän oli tuolloin päättänyt ryhtyä syömään pääasiassa kasvisruokaa ja oli alun kankeuden jälkeen löytänyt toimivia reseptejä arkeensa.

– Alussa se oli ihan saatanan vaikeaa, koska niitä ruokia oli niin vaikea tehdä. Nyt kun siihen on tottunut, on se ihan helppoa. Minulla ei ole lainkaan ikävä lihaa. En ole syönyt kanaa enkä punaista lihaa tammikuun jälkeen, Harkimo totesi kesällä 2018.

Kasvissyönnillä oli selkeitä vaikutuksia Harkimon elämään. Kasvispainotteinen ruoka toi hänelle lisää energiaa ja auttoi häntä painonhallinnassa.

– Ei liho ja on hyvä olo. Saa syödä, mitä haluaa ja niin paljon kuin haluaa. Ei paino siitä tipukaan, mutta ei se myöskään nouse, Harkimo kertoi kolme vuotta sitten.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?