Piritta Hagman luuli tilanneensa muutaman poltto­puun, mutta tajusi pian tehneensä ison virheen – julkaisi paljon­puhuvia kuvia kaoottisesta tilanteesta

Piritta Hagman teki pienen virhearvion tilatessaan polttopuita kotiinsa.

Piritta Hagman jakaa usein perheensä kommelluksia Instagramissa.

23.1.2021 20:12

Yrittäjänä, juontajana ja mallina tunnettu Piritta Hagman, 41, jakaa ahkerasti perheensä arkea sosiaalisessa mediassa. Hagmanilla on kolme lasta yhdessä ex-puolisonsa, jääkiekkoilija Niklas Hagmanin kanssa.

Perjantaina Hagman kertoi Instagram-tilinsä tarinat-osiossa, ettei perheen viikonloppu alkanut aivan toivotulla tavalla. Hagman kertoi seuraajilleen yrittäneensä tilata kotiinsa polttopuita talven varalle. Hagmanilla ei kuitenkaan ollut käsitystä siitä, millainen määrä polttopuita pitäisi kenties hankkia.

Hagman tunnusti Instagram-tarinassaan tilanneensa pari kuutiollista klapeja eli polttopuita. Hagmanilla ei kuitenkaan ollut tarkkaa käsitystä siitä, kuinka paljon polttopuita mahtuu yhteen kuutiomittaan.

– Kyllä nyt on klapeja. Tässä saattoi myös vahingossa käydä vähän niin, että en tiennyt kuinka paljon klapeja on kuutio ja saatoin tilata vahingossa pari, Hagman kirjoitti Instagramissa

Seuraavissa Instagram-tarinoissaan Hagman jakoi surkuhupaisia tilanteita kodistaan, joka on nyt täynnä polttopuita. Hagman on sijoittanut lukuisat halot ympäri taloaan ja polttopuita löytyy tällä hetkellä Hagmanien kodista niin takkahuoneesta, seinän vierustalta kuin terassiltakin.

– Sellainen idea, että klapimestojen nettisivuille vois laittaa vaikka kuvan miltä näyttää kuutio. Tai hei, jos siihen viereen laittaisi esim. kuvan autosta, niin pystyisi edes vähän suhteuttamaan, Hagman päivitteli Instagramissa.

Piritta Hagman nousi julkisuuteen vuonna 2003, kun hänet kruunattiin Miss Suomen ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Hagman avioitui ex-puolisonsa Niklas Hagmanin kanssa vuonna 2006, mutta pariskunta ilmoitti erostaan toukokuussa 2018.

Piritta ja Niklas Hagman asuvat lastensa kanssa vuoroviikoin. 13-vuotias Lukas, 11-vuotias Lila ja 8-vuotias Eliana asuvat perheen entisessä kodissa Helsingissä, vanhemmilla on omat kotinsa toisaalla. Hagmanit ovat kertoneet julkisuudessa olevansa edelleen läheisissä väleissä erostaan huolimatta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?