Juontaja Elina Kottonen julkaisi yllättävän kuvan The Voice of Finlandin kulissien takaa – tekivät miehen kanssa tiukan päätöksen jo vuosia sitten - Viihde - Ilta-Sanomat

Juontaja Elina Kottonen julkaisi yllättävän kuvan The Voice of Finlandin kulissien takaa – tekivät miehen kanssa tiukan päätöksen jo vuosia sitten

Juontajapari Lauri ja Elina Kottonen jakavat lapsien hoitamisen mahdollisimman tasaisesti.

Elina Kottonen juontaa The Voice of Finlandin.­

22.1. 21:19

The Voice of Finland -ohjelman juontaja Elina Kottonen paljastaa Instagramissa yhdistäneensä miehensä kanssa vauva-arjen ja suosikkiohjelman juontamisen varsin onnistuneesti.

The Voice of Finland -ohjelman kymmenes kausi alkaa televisiossa tänään perjantaina 22. tammikuuta. Sen kuvaukset alkoivat viime syksynä.

Kottonen ja tämän puoliso Lauri Kottonen saivat toisen lapsensa viime kesäkuussa. Lokakuussa The Voice of Finland -ohjelman kuvaukset pyörivät jo kovaa vauhtia käynnissä.

Nelikuinen vauva ja vauvan isä olivat mukana ohjelman kulisseissa sillä aikaa, kun Kottonen kävi juontamassa kameran edessä.

– Voicen kymppikauden Ääni ratkaisee -aamut olivat lokakuussa pimeitä ja rapsakan aikaisia, mutta eipä paljon haitannut, kun Laura Rantaniemi teki maskeeraustaidettaan ja pieni maskotti lämmitti syliä. Kun kamera kävi, Lauri Kottonen otti tietty haltuun maskotit ja kaiken, juontaja kirjoittaa Instagramissa.

Kottosten ensimmäinen lapsi syntyi kesällä 2016. Elina Kottonen kertoi jo tuolloin IS:n haastattelussa palanneensa töihin vain kaksi kuukautta synnytyksen jälkeen.

Lauri Kottonen työskentelee myös radio- ja tv-juontajana. Pariskunnalle oli alusta asti selvää, että lapsenhoito jaetaan tasan. Kottonen sanoi haastattelussa, että kun hän lähtee töihin, vauva ja mies tulevat mukaan.

– Olen iloinen siitä, miten täysipainoisesti Lauri osallistuu vauvanhoitoon. On hienoa, kun puoliso ymmärtää, miten tärkeää on saada kertoa toiselle vauva-arjen pienistä tapahtumista. Vaipanvaihtotarinat yhdistävät kummasti, Kottonen kertoi.

Kottoset huhtikuussa 2016.­

Aivan kivuitta pariskunnan päätös ei ole mennyt, sillä he ovat joutuneet kohtaamaan paljon kritiikkiä valintojaan kohtaan. Internetin keskustelupalstoilla ihmeteltiin, miksi tuore äiti haluaa hylätä vauvansa ja palata töihin niin pian.

– Leijonaemo herää minussa, jos kuulen, että joku uskaltaa kyseenalaistaa sitä, miten tärkeä lapseni minulle on. Perheeni on minulle kaikki kaikessa, Kottonen puolustautui.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?