Bikineissä lumihangen keskellä - Viihde - Ilta-Sanomat

Bikineissä lumihangen keskellä

Hallitseva Miss Suomi Viivi Altonen, perintöprinsessat Laura Hautaniemi ja Noona Pölkki sekä Miss International Finland -tittelillä palkittu Anna Merimaa poseerasivat kameralle lumisessa Vuokatissa.


22.1. 17:50

Hallitseva Miss Suomi Viivi Altonen matkusti aiemmin tällä viikolla Vuokattiin yhdessä perintöprinsessojensa Laura Hautaniemen ja Noona Pölkin sekä Miss International Finlandiksi kruunatun Anna Merimaan kanssa.

Tuoreissa kuvissa nelikko poseerasi uimapuvuissa lumihankien keskellä. Kuvauspaikkana on toiminut Vuokatin Aatelin Keisari-huvila, jossa kuvattiin viime vuonna myös Temptation Island Suomi -sarjan kahdeksas tuotantokausi.

Kuvausten lomassa Miss Suomi -kaunottaret pohtivat, miten heidän elämänsä on muuttunut syksyn Miss Suomi -finaalin jälkeen. Finaalissa kirkkaimman kruunun napannut Viivi Altonen kertoo muun muassa muuttaneensa kruunauksen jälkeen Tampereelta Helsinkiin. Altosen mukaan hänen elämänsä on ottanut voiton jälkeen täysin uuden suunnan.

– Työni vaihtui, muutin uuteen kaupunkiin ja aloitin aikalailla täysin uudenlaisen elämän. Arkirutiinini ovat muuttuneet ja välillä niitä ei ole ollenkaan. On ollut totuttelua. Tasapainottelen työn, opiskeluiden sekä Miss Universum -kilpailuihin valmistautumisen välillä. Kiirettä pitää, mutta nautin kaikesta, mitä teen, Altonen kertoo missiorganisaation välittämässä tiedotteessa.

– Henkisestä hyvinvoinnista on tullut entistä tärkeämpää, kun omaa aikaa on vähemmän. Haluan tehdä itselleni ikimuistoisen vuoden ja olen jo nyt päässyt tekemään vaikka mitä asioita, jotka tulen muistamaan aina, Altonen hehkuttaa.

Viivi Altonen­

Altonen toteaa, ettei hän ota julkisuudesta ja Miss Suomen tittelistä sen kummempia paineita.

– Uskon, että iän tuoma tietty kypsyys on auttanut minua siinä, etten koe hirveästi paineita. Teen omaa juttuani ja luotan itseeni. Jokainen meistä on erilainen ja olen hyväksynyt sen. Totta kai välillä tulee paineita niin julkisuuden ja ulkonäön suhteen, mutta yritän olla ottamatta siitä stressiä, hallitseva Miss Suomi pohtii tiedotteessa.

Viivi Altonen­

Myös Altosen ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kruunattu Laura Hautaniemi kertoo arkensa muuttuneen merkittävästi kuluneen puolen vuoden aikana. Altonen asuu ja opiskelee yhä Kuopiossa, mutta tittelin mukanaan tuomat työt sijaitsevat pääosin Helsingissä.

– On ollut haastavaa sovittaa kaikki osatekijät kalenteriin, sillä reissuja on tullut enemmän. Koulu ja koti ovat Kuopiossa, kun samaan aikaan työt ja keikat ovat Helsingissä. Lisäksi olen kerryttänyt mallikokemusta kuvauksista syksyn aikana, Hautaniemi kertoo tiedotteessa.

Laura Hautaniemi­

Laura Hautaniemi­

Sinkkuna viihtyvä Hautaniemi kertoo huomanneensa, että myös miehet ovat lähestyneet häntä eri tavalla sen jälkeen, kun hän sai ensimmäisen perintöprinsessan kruunun päähänsä. Hautaniemen mukaan miehet ovat nykyään valmiita panostamaan jo ensimmäisiin treffeihin aivan eri tavalla kuin aikasemmin.

– Olen yrittänyt selittää, etten ole kruunaamisen jälkeen ihmisenä muuttunut, vaan sama opiskelijatyttö kuin aina ennenkin. Jos minuun haluaa aidosti tutustua, vaikutuksen voi tehdä vaikka luisteluradalla. Ja pitäähän minunkin tehdä vaikutus siihen mieheen. Uskon kuitenkin siihen, että sitten kun klikkaa niin sitten klikkaa. Olivatpa puitteet, mitkä hyvänsä, Hautaniemi pohtii.

Noona Pölkki­

Noona Pölkki­

Toiseksi perintöprinsessaksi kruunattu Noona Pölkki puolestaan pohti missiorganisaation välittämässä tiedotteessa suhtautumistaan ulkonäköpaineisiin. Hän uskoo iän tuoman itsevarmuuden auttaneen siinä, ettei titteli ole tuonut mukanaan sen suurempia paineita, mitä ulkonäköön tulee.

– Ulkonäköpaineista en ole kärsinyt kruunauksen jälkeen. Ruokavalio ja treeni ovat kuuluneet jo kauan osaksi arkeani, joten se ei ole ollut mikään missikiertuedieetti, jota on tarvinnut stressata. Uskon, että oli ihan oikea aika lähteä kisaan ja veikkaan, että nuorempana olisin voinutkin kärsiä ulkonäköpaineista. Itse suosittelen odottamaan iän karttumista ennen kisaan osallistumista, Pölkki painottaa.

Anna Merimaa­

Anna Merimaa­

Syksyllä järjestetyssä Miss Suomi -finaalissa palkittiin myös Miss International Finland. Tittelin nappasi Anna Merimaa, joka oli kartuttanut kokemusta mallintöistä jo ennen kilpailuun osallistumistaan.

– Kruunun myötä elämästä on tullut kiireisempää. Arkeni koostuu opiskelusta, työkeikoista ja kansainvälisiin kisoihin valmistautumisesta. Olen hyvin suunnitelmallinen ja järjestelmällinen, joten toistaiseksi olen saanut sovitettua kaiken yhteen toimivaksi kokonaisuudeksi, Merimaa selittää tiedotteessa.

– Olen aina ollut melko sinut itseni kanssa ja noudatan terveellisiä elämäntapoja. Lisäksi tykkään urheilullisesta elämäntyylistä. Mallin töitä tehdessä olen tottunut siihen, että ulkonäköäni arvostellaan. Osaan olla ottamatta sitä henkilökohtaisesti ja aikuisiällä tulee myös itsevarmemmaksi itsestään, Merimaa komppaa missikollegoitaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?