Maailman eniten tienaavan julkkiksen Kylie Jennerin suihku aiheutti myrskyn somessa – sitten megatähti teki jotain, mikä oli suihkuakin suurempi yllätys - Viihde - Ilta-Sanomat

Maailman eniten tienaavan julkkiksen Kylie Jennerin suihku aiheutti myrskyn somessa – sitten megatähti teki jotain, mikä oli suihkuakin suurempi yllätys

Kylie Jennerin suihku on ollut jo monta päivää internetin kuumin sanayhdistelmä.

Rikkaan megatähden somekäytös naurattaa ja raivostuttaa.­

22.1. 16:11

Kardashianin perheen megatähti Kylie Jenner tunnetaan tänä päivänä erityisesti satumaisesta omaisuudestaan. Nuori nainen on Forbesin mukaan maailman ylivoimaisesti eniten tienaava julkkis yli 590 miljoonan dollarin tienesteillään.

Kun Kylie jakoi hiljattain sosiaalisessa mediassa kuvan suihkustaan, somekansa oli räjähtää liitoksistaan. Ökyrikkaan julkkiskaunottaren suihku näytti monien mielestä kerta kaikkiaan huonolta.

Mustapäisestä suihkusta lorisee vettä hitaasti kuin muovipullosta kaatamalla.

Tähden vaaleanpunaiset marmoriseinät niittivät kyllä kehuja, mutta suihkun matala vedenpaine hämmensi monia.

Viimeinen asia, mitä Kylien suihkusta seonneet fanit osasivat odottaa, oli että tähti itse reagoisi jollain tavalla suihkusta meuhkaamiseen.

Vastoin kaikkia odotuksia näin kävi. Kylie julkaisi Instagramissaan videon, jossa antaa samalla mitalla, tai oikeastaan vähän isommalla kädellä takaisin suihkuaan haukkuneille.

Voit katsoa videot alla näkyvästä Instagram-upotuksesta.

– Ok, hyvää huomenta kaikille. On kaunis päivä. Näen kaikkialla netissä tämän v***n suihkuni, Kylie aloittaa humoristisesti.

– Julkaisin aiemmin videon suihkustani päämajallani, ja rakastan sitä. Mielestäni se on ihana suihku, mutta kaikkia tuntuu vaivaavan sen vedenpaine.

Sitten Jenner esittelee oman kotinsa (joka on 36,5 miljoonan dollarin arvoinen kartano Los Angelesissa) suihkun, joka vaikuttaa olevan varsin ylellinen laitekokonaisuus.

Suihkussa on suihkuhuoneen ulkopuolella seinään upotettu säädin, josta voi laittaa suihkun päälle haluamaansa lämpötilaan valmiiksi ennen suihkuun astumista. Näin käsivartta ei tarvitse kastella viileällä vedellä, kun suihkun laittaa päälle.

Videon lopuksi Kylie leveilee esittelemällä suihkunsa kerrassaan loistavaa vedenpainetta.

– Tässä olisi suihku, jota käytän joka päivä. Tässä on sen vedenpaine. Se on mahtava. Kiitos kaikille huolestanne, Kylie kertoo videollaan.

Kuten arvata saattaa, Jenner on saanut osakseen myös runsaasti arvostelua suihkulla leveilystään ja hieman muustakin.

23-vuotias Jenner on pandemiatilanteesta huolimatta matkustellut ympäri maapalloa ja julkaissut sosiaalisessa mediassa huomiota herättäviä kuvia eksoottisista kohteista.

Insider-sivusto huomauttaa, että Jenner on tehnyt rahaa pandemian aikana lanseeraamalla nimeään kantavan käsidesin. Sitä myydään seitsemän dollarin kappalehintaan.

Koko Kardashianin perhe on saanut osansa kritiikistä koronavuoden aikana. Lokakuussa Kim Kardashian vuokrasi perheelleen yksityisen saaren lomailua varten ja marraskuussa Kendall Jenner järjesti isot syntymäpäiväjuhlat ystävilleen. Kuvat paljastivat, että juhlissa ei käytetty kasvomaskeja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?