Gwyneth Paltrow’n myymä ”vaginakynttilä” räjähti – oli tuhota koko asunnon - Viihde - Ilta-Sanomat

Gwyneth Paltrow’n myymä ”vaginakynttilä” räjähti – oli tuhota koko asunnon

– Huoneessa oli inferno, kynttilän sytyttänyt Jody Thompson kuvailee.

Gwyneth Paltrow lanseerasi viime vuonna kynttilän, joka tuotetietojen mukaan tuoksuu vaginalta.­

22.1. 10:32

Oscar-palkittu näyttelijä Gwyneth Paltrow, 48, lanseerasi viime vuonna hyvinvointi- ja lifestylebrändinsä Goopin alla kynttilän, joka tuotetietojen mukaan tuoksuu vaginalta.

Nyt epäonninen brittinainen kertoo The Sunille sytyttäneensä Paltrow’n myymän kynttilän, ja oli vähällä tuhota koko asuntonsa.

Jody Thompsonin, 50, mukaan kynttilä räjähti ja puolimetrinen liekki leimahti ilmaan. Palavia kappaleita lenteli pitkin asuntoa.

– En ollut koskaan nähnyt mitään sellaista. Koko kynttilä roihusi ilmiliekeissä ja oli liian kuuma kosketettavaksi. Huoneessa oli inferno, Thompson kuvailee The Sunille.

Thomspon kertoo saaneensa tilanteen hallintaan miehensä kanssa, jonka jälkeen he heittivät kynttilän talonsa etuovesta ulos.

– Koko talo olisi voinut palaa poroksi. Se oli pelottavaa, mutta jälkeenpäin ajateltuna on hauskaa, että Gwyneth Paltrow’n vaginakynttilä räjähti olohuoneessani, Thompson sanoo.

Räjähtänyt kynttilä leimusi ilmiliekeissä ja oli tuhota koko asunnon.­

Goopin tiedottaja kertoo The Sunille olleensa yhteydessä Thompsoniin varmistuakseen, että tämä oli noudattanut kynttilän kanssa paloturvallisuusohjeita. Ohjeiden mukaan sydänlanka tulee leikata eikä kynttilää saa polttaa yhtäjaksoisesti kahta tuntia pidempään.

Tiedottajan mukaan Goop tarkastaa myytävät tuotteet ja asiakasturvallisuus on heille tärkeää. Goop on raportoinut tapahtuneesta kynttilän valmistajalle ja hyvittänyt tapahtuneen Thompsonille.

– Lähetimme hänelle Goopin tuotteita, jotta päivät eristyksissä sujuisivat rattoisammin, tiedottaja sanoo.

Britanniassa on tällä hetkellä voimassa tiukat rajoitustoimet koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?