Netflixin kohudokumentin ”tiikerikuningas” eli unelmiensa elämää, kunnes korttitalo romahti – julkaisi nyt raivoisan viestin Donald Trumpille - Viihde - Ilta-Sanomat

Netflixin kohudokumentin ”tiikerikuningas” eli unelmiensa elämää, kunnes korttitalo romahti – julkaisi nyt raivoisan viestin Donald Trumpille

Joe Exotic ei saanut armahdusta Yhdysvaltojen entiseltä presidentiltä.

21.1. 17:49

Pitkää vankeustuomiota suorittava kohujulkkis Joe Exotic eli Joseph Maldonado-Passage joutui pettymään pahan kerran, kun entinen presidentti Donald Trump ei armahtanutkaan häntä presidentinkautensa loppusuoralla.

Texasilaisessa vankilassa istuva mies oli jo niin vakuuttunut vapautumisestaan, että hän oli tilannut vankilan lähelle limusiinin odottamaan häntä.

Trump jätti Valkoisen talon keskiviikkona ja armahti vielä viime hetkellä ennen virkakautensa päättymistä pitkän listan tuomittuja.

Nimien joukossa ei kuitenkaan ollut ”tiikerikuningasta”.

Nyt Exotic julkaisi Twitterissä vihaisen päivityksen tilanteestaan.

– Olin liian viaton ja liian homo saamaan armahduksen Trumpilta. Merkitsin jotain Donald Juniorille vain silloin kun hänen piti saada kommentoida asioitani lisätäkseen kiinnostustaan sosiaalisessa mediassa. Voi pojat, miten tyhmiä olimme, kun uskoimme, että hän todella olisi tasa-arvoisen oikeudenmukainen? Hänen korruptiokaverinsa menivät edelle, Exotic tilittää.

Joe Exotic nousi hyvin kyseenalaiseen maailmanmaineeseen Netflixin Tiger King: Villi ja vaarallinen tiikeribisnes -dokumenttisarjan kautta vuonna 2020.

Sarja ilmestyi maaliskuussa 2020, ja sitä katsottiin vain ensimmäisten kymmenen päivän aikana yhteensä yli 34 miljoonaa kertaa ympäri maapalloa.

Dokumentissa Exotic pyörittää omaa villieläintarhaansa Wynnewoodin kaupungissa Oklahomassa. Sarjan edetessä katsojien silmien eteen piirtyy mitä erikoisimpia yksityiskohtia tilan toiminnasta. Exotic pitää tiikereitään huonoissa olosuhteissa, huumaa niitä ja kohtelee niitä kaikin tavoin hirvittävän julmasti.

Sarjassa seurataan myös Exoticin ja tämän ”arkkivihollisen” Carole Baskinin välistä taistelua. Baskin pyörittää Exoticin tilan lähistöllä toista eläintarhaa.

Myös Exoticin parisuhteet saivat sarjassa paljon huomiota. Exoticin 24-vuotias aviomies Travis Maldonado ampui itsensä hämärissä olosuhteissa tilalla. Vain pari kuukautta puolisonsa itsemurhan jälkeen Exotic rakastui päätä pahkaa 20-vuotiaaseen Dillon Passageen.

Exotic elikin vapaalla jalalla ollessaan unelmaelämäänsä, johon kuului oman eläintilan pyörittäminen ja ajanvietto komeiden nuorten miesten kanssa.

Lue lisää: Tiger King -tähti Dillon Passage, 22, paljastaa IS:lle: tällaista on olla koko maailmaa kohauttaneen Joe Exoticin, 57, aviomies

Tarina päättyi Exoticin kannalta ikävästi. Hän sai lopulta 22 vuoden vankeusrangaistuksen Carole Baskinin murhan suunnittelemisesta ja yhdestä toisesta murhan suunnittelemisesta. Tuomiossa on mukana myös seitsemäntoista eläimiin kohdistuvaa rikosta. Lopullisen tuomionsa hän sai huhtikuussa 2019.

Netflixin dokumentissa esitetään myös Exoticin pidätetyksi tuleminen syksyllä 2018. Kaikkiaan hän on ollut vankilassa jo yli kaksi vuotta.

Joe Exotic on kampanjoinut ahkerasti vankilasta käsin saadakseen Trumpilta armahduksen. People-lehti kertoo, että hän on viime maaliskuusta lähtien kirjoittanut Trumpille anomuksia. Hän myös maalautti linja-auton kylkeen tekstin: ”Presidentti Trump, olkaa kiltti ja armahtakaa Joe Exotic”.

On myös raportoitu, että Exotic olisi kirjoittanut Trumpille kirjeen, jossa hän kertoo joutuneensa seksuaalisen väkivallan kohteeksi vankilassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?