Jennifer Lopezin ulkonäkö aiheutti kiivaan keskustelun – lopulta poptähti joutui itse täräyttämään totuuden ilmoille - Viihde - Ilta-Sanomat

Jennifer Lopezin ulkonäkö aiheutti kiivaan keskustelun – lopulta poptähti joutui itse täräyttämään totuuden ilmoille

Jennifer Lopez yllätti faninsa julkaisemalla napakan kannanoton kauneustoimenpiteisiin liittyen.

21.1. 16:03

Poptähti ja näyttelijä Jennifer Lopezin uuden Instagram-videon kommenttikentässä on riehunut kiivas väittely 51-vuotiaan tähden ulkonäöstä ja hänen tekemistään kauneustoimenpiteistä.

Kohu sai alkunsa, kun Lopez julkaisi videon, jossa hän esittelee kasvojensa ihoa ja ylistää oman yrityksensä ylellisiä ihonhoitotuotteita. Lopezin virheettömältä näyttävä iho keräsikin paljon kehuja, mutta Mirrorin mukaan osa faneista oli kriittisempiä tähden mainospuhetta kohtaan.

– Pakko sanoa, että kulmakarvasi ja otsasi eivät liiku ollenkaan kun yrität puhua tai ilmehtiä. Olet ihan selvästi ottanut Botoxia. Paljon. Ja se on ihan ok, sanonpahan vain, eräs fani huomautti.

Harva osasi odottaa, että Lopez, jolla on peräti 138 miljoonaa seuraajaa Instagramissa, kiinnittäisi huomiota kriittiseen viestiin. Lopez kuitenkin huomasi kommentin, ja vieläpä kaikkien yllätykseksi vastasi kritiikkiin.

– Lol, se on vain minun naamani! Sanon nyt 500 miljoonatta kertaa, että en ole koskaan käyttänyt Botoxia tai mitään muitakaan pistoshoitoja, enkä tehnyt leikkauksia! Lopez täräyttää.

– Tässä yksi JLon kauneuskikka: yritä käyttää aikaasi olemalla positiivisempi, ystävällisempi ja ylistämällä muita. Älä käytä aikaasi siihen, että yrität vetää muita maanrakoon. Sekin pitää sinut nuorekkaana ja kauniina, Lopez näpäyttää.

Lopez on toistuvasti kiistänyt haastatteluissa käyneensä minkäänlaisissa kauneustoimenpiteissä tai leikkauksissa.­

Osa faneista ei edelleenkään niellyt selitystä.

– Miksi monien naisten mielestä on niin väärin, jos naamassa on ryppyjä? Mieti, millaisen viestin lähetät nuorille naisille tällaisilla videoilla, eräs fani huomauttaa.

Joidenkin mielestä Lopez näyttää upealta, olipa hän tehnyt kauneusleikkauksia tai ei.

– Kuka välittää siitä, onko hänen naamassaan Botoxia vai ei? Hän on vanhempi kuin moni meistä ja näyttää silti paremmalta. Hän liikkuu ahkerasti ja katsoo mitä syö. Edes Botox ei auta, jos et pidä itsestäsi huolta, eräs fani puolustaa.

Botoxia eli botuliinia käytetään kosmeettisten toimenpiteiden lisäksi erilaisten sairauksien hoidossa. Sillä voidaan lievittää esimerkiksi migreeniä. Kuten Terve-lehden artikkeli huomauttaa, varsinkin Yhdysvalloissa botuliinin kosmeettinen käyttö on kuitenkin huomattavasti yleisempää.

Jennifer Lopez vuonna 1999.­

Lopez vakuutti äskettäin Elle-lehden haastattelussa, että hänen nuorekkaan olemuksensa salaisuus on hyvin yksinkertainen. Lopezin mukaan hänen ulkonäkönsä perustuu viiteen seikkaan: uneen, aurinkovoiteeseen, seerumeihin, lisäravinteisiin ja terveellisiin elämäntapoihin.

Lopezin tiedetään olevan erittäin tarkka ruokavaliostaan. Hän syö mieluiten luomukasviksia ja kalaa, ja välttelee punaista lihaa ja kanaa sekä maitotuotteita. Hänen treeniohjelmansa on vähintäänkin yhtä tiukka, sillä hän kuntoilee päivittäin lähes poikkeuksetta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?