Malli Chrissy Teigen julkaisi ”huippusalaisia” kuvia virkaanastujaisten kulisseista – sai kuulla kunniansa - Viihde - Ilta-Sanomat

Malli Chrissy Teigen julkaisi ”huippusalaisia” kuvia virkaanastujaisten kulisseista – sai kuulla kunniansa

Chrissy Teigenin reissu Washingtoniin jakaa mielipiteitä somessa.

21.1. 14:51

Malli Chrissy Teigen matkusti Washingtoniin seuraamaan Joe Bidenin virkaanastujaisia. Teigenia on kritisoitu sosiaalisessa mediassa ankarasti reissusta, sillä turvatoimet Washingtonissa olivat poikkeuksellisen tiukat.

Tilaisuutta turvasi 25 000 kansalliskaartin sotilasta, Capitol-kukkula aidattiin ja kaikki liikenne estettiin. Koronaviruksen ja turvallisuusuhkien takia paikalla oli vain parituhatpäinen kutsuvierasyleisö. Sivullisia ei paikalle päästetty laisinkaan.

Sosiaalisessa mediassa onkin ihmetelty mitä ihmettä Chrissy Teigen tekee Washingtonissa.

Teigenin puoliso muusikko John Legend esiintyi Bidenin virkaanastujaisten kunniaksi järjestetyssä Celebrating America -tv-lähetyksessä. Fox Newsin mukaan Legendin perhe, eli vaimo Chrissy Teigen, sekä parin lapset Luna ja Miles matkustivat muusikon mukana Washingtoniin.

John Legend esiintyi tähtiä tulvineessa Celebrating America -tv-lähetyksessä.­

Hän aiheutti Buzzfeedin mukaan harmaita hiuksia Celebrating America -lähetyksen järjestäjille, sillä Teigen julkaisi Twitterissä kuvia ja videoita John Legendin esityksen harjoituksista, joiden piti olla salaisia.

– Ilmeisesti tämän piti olla huippusalaista, joten minua toruttiin, Teigen virnuili.

Teigen hehkutti reissua vuolaasti Twitterissä jo etukäteen, jossa hän julkaisi kuvan parin 2-vuotiaasta Miles-pojasta, joka poseerasi matkalaukun kanssa. Teigen harmitteli, että poika oli leikkiessä satuttanut huulensa, mutta se ei juhlahumua haitannut.

– Olen silti onnellinen pakatessani virkaanastujaisia varten, Teigen kujersi Twitterissä.

Teigenin kirjoitus sai ihmiset näkemää punaista. Monet huomauttivat Twitterissä, että Washingtonissa asuvat eivät olleet aivan yhtä innoissaan siitä, että liikenne estettiin ja sotilaat parveilivat kaduilla.

– Hei Chrissy, me asukkaat emme ole yhtä ”onnellisia”, koska emme voi ”onnellisena” lastata autojamme mennäksemme ruokakauppaan. Kaupunki on sotatilassa. Mutta tule ihmeessä tänne koronapandemian keskellä. Kuinka ihanaa, Teigeniä tylytetään Twitterissä.

Somessa on kummasteltu miksi John Legend ja monet muut tv-lähetyksessä esiintyneet muusikot eivät esiintyneet tilaisuudessa etänä, vaan he matkustivat paikan päälle Washingtoniin.­

Teigen ihmettelee Twitterissä häneen kohdistunutta kritiikkiä.

– Miksi olette aina vihaisia minulle? Haluan vain tuottaa teille iloa tai edes jonkinlaisen välinpitämättömyyden tunteen, Teigen puolustautuu Twitterissä.

– Olen pahoillani, että olet turhautunut. Tykkään kertoa somessa kuulumisiamme, Teigen vastasi eräälle häntä kovin sanoin ruotineelle Twitter-käyttäjälle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?