26-vuotias sometähti löydettiin kuolleena tien varresta – tutkitaan murhana - Viihde - Ilta-Sanomat

26-vuotias sometähti löydettiin kuolleena tien varresta – tutkitaan murhana

Harrisin piirikunnan oikeuslääketieteellisen instituutin mukaan Alexis Robinault murhattiin. Poliisi ei vahvista asiaa.

Alexis Robinault katosi kotoaan 27. marraskuuta. Hänet löydettiin kuolleensa seuraavana aamuna.­

21.1. 13:04

Yhdysvaltalainen sosiaalisen median vaikuttaja Alexis Robinault, 26, löydettiin marraskuun lopussa kuolleena Houstonista, Texasista. Nyt hänen kuolemastaan on kerrottu uutta tietoa.

Harrisin piirikunnan oikeuslääketieteellinen instituutti kertoi tiistaina, että Robinault murhattiin. Asiasta uutisoi muun muassa New York Post. Lehden mukaan Robinault kuristettiin kuoliaaksi, jonka jälkeen hänen alaston ruumiinsa jätettiin moottoritien varteen.

Robinault tunnettiin sosiaalisessa mediassa nimellä Alexis Sharkey, ja hänellä oli Instagramissa yli 30 000 seuraajaa. Seuraajamäärät ovat nousseet roimasti hänen kohtalonsa noustua otsikoihin.

Robinault katosi 27. marraskuuta. Hänen ruumiinsa löydettiin seuraavana aamuna vain noin kolmen kilometrin päässä hänen ja aviomiehensä Tom Sharkeyn yhteisestä kodista. Pari oli mennyt naimisiin alle vuotta aiemmin ja muuttanut yhdessä Houstoniin.

Robinaultin Stacey-äidin mukaan pariskunta olisi riidellyt edellisenä iltana, minkä vuoksi Robinault olisi poistunut kotoa ilman autoa. Robinaultin ystävät kertoivat medialle, että tämä olisi suunnitellut eroa miehestään. Mirror-lehden mukaan Sharkey on kiistänyt väitteet sekä riidasta että aviokriisistä.

– Emme riidelleet kun hän lähti. Minä vain sanoin hänelle, ettei hän voisi ajaa päihtyneenä, hän kertoi uutiskanava ABC:lle.

Houstonin poliisi tutkii edelleen tapausta ja kuolinsyytä. Tapaukseen liittyen ei ole tehty pidätyksiä tai nostettu syytteitä. Ruumiinavauspöytäkirjat julkistetaan sen jälkeen, kun tutkinta on päättynyt.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?