Kamala Harrisin tytärpuolen trendikäs asu käänsi päitä – 21-vuotias Ella tunnetaan omaleimaisena tyylitaiturina - Viihde - Ilta-Sanomat

Kamala Harrisin tytärpuolen trendikäs asu käänsi päitä – 21-vuotias Ella tunnetaan omaleimaisena tyylitaiturina

Ella Emhoffin asu ihastuttaa sosiaalisessa mediassa.

Kamala Harrisin Doug-puolison lapset Ella ja Cole Emhoff kuvattuna Joe Bidenin virkaanastujaisissa.­

21.1. 9:56

Joe Bidenin virkaanastujaisissa seurattiin tarkoin rouva Michelle Obama ja varapresidentti Kamala Harrisin asuvalintoja. Myös poptähdet Lady Gaga ja Jennifer Lopez astelivat parrasvaloihin näyttävissä asukokonaisuuksissa.

Virkaanastujaisten todellinen tyylitaituri oli monien mielestä kuitenkin Ella Emhoff, Kamala Harrisin 21-vuotias tytärpuoli.

Amerikkalaismediat kuvailevat sosiaalisen median täyttyneen viesteistä, joissa kyseltiin, kuka Kamala Harrisin ja Doug Emhoffin vierellä nähty tyylikäs nuori nainen on.

Kamala Harris ja aviomies Doug Emhoff kuvattuna Emhoffin lasten Ellan ja Colen kanssa.­

Ella Emhoff oli pukeutunut Miu Miun koristeelliseen takkiin ja Batshevan leninkiin. Loeffler Randallin hiuspanta kruunasi trendikkään tyylin.

Emhoff tunnetaan tyylitaiturina ja hän opiskelee tekstiili- ja vaatetusalaa New Yorkissa. Hän on erikoistunut neuleisiin ja Emhoff esitteleekin ahkerasti itsetekemiään vaatteita Instagramissa:

Hän kertoi Garage-lehdelle aikovansa kiinnittää asuvalintaansa erityistä huomiota virkaanastujaisissa.

– Haluaisin tehdä oman asuni, mutta oma tyylini on hyvin erilainen. Virkaanastujaiset vaativat merkityksellisen asun, Emhoff pohti.

Ella Emhoff ja Cole Emhoff.­

Ella Emhoff on kertonut olevansa hyvin läheinen äitipuolensa Kamala Harrisin kanssa. Emhoff on paljastanut kutsuvansa Harrisia lempinimellä ”Momala”.

Hän on kuvaillut toivovansa, että hänen isänsä Doug Emhoff malttaisi hieman hiljentää työtahtiaan Valkoisessa talossa.

– Toivon, että isä löytäisi uuden harrastuksen. Neulomisen, mitä minäkin harrastan. Hänelle tekisi hyvää hiljentää tahtia ja nauttia elämästä, Emhoff kertoi tammikuussa New York Timesille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?