Beckhamien 18-vuotias Romeo-poika debytoi Voguen kannessa – nuorukaisen ulkonäkö herätti heti huomiota - Viihde - Ilta-Sanomat

Beckhamien 18-vuotias Romeo-poika debytoi Voguen kannessa – nuorukaisen ulkonäkö herätti heti huomiota

Romeo Beckham luo uraa mallina. Kuuluisat vanhemmat kertovat somessa olevansa äärimmäisen ylpeitä pojastaan.

David ja Victoria Beckhamin poika poseeraa muotilehti Voguen kannessa.­

19.1. 18:50

David ja Victoria Beckhamin toisiksi vanhin poika, 18-vuotias Romeo Beckham on tehnyt merkittävän uuden aluevaltauksen, sillä hän debytoi maailmankuulun muotilehti Voguen kannessa.

Romeo poseeraa lehden miehille suunnatun L’Uomo Vogue -version kannessa sen helmikuun numerossa. Kansikuva julkistettiin maanantaina samalla, kun lehti julkaisi myös muita sen sivuilla nähtäviä kuvia 18-vuotiaasta mallilupauksesta.

Romeo Beckham poseeraa muotilehden kannessa suureen neuleeseen ja Pradan kenkiin pukeutuneena. Hän haroo vaaleita hiuksiaan kädellään ja katsoo kameraa vakavana.

Voguen julkaisemalla videolla Romeo puolestaan poseeraa napapaidassa esitellen vatsalihaksiaan. Lehden muissa kuvissa hän on pukeutunut muun muassa valkoiseen hihattomaan paitaan, nahkashortseihin ja lenkkareihin.

Romeon kuvien takana ovat Daily Mailin mukaan valokuvaajat Mert Alas ja Marcus Piggott. Lehti kertoo, että kuvat otettiin äärimmäisen kylmänä päivänä Lontoossa pian joulun jälkeen. Romeo esittelee niissä sekä ylellisiä luksusvaatteita että käytettyjä vintageluomuksia.

Victoria Beckham hehkutti poikansa ensimmäistä Vogue-kantta Instagramissa maanantaina.

– Olen ylpeä sinusta Romeo, hän totesi.

Myös isä David kertoi omalla tilillään olevansa äärimmäisen ylpeä pojastaan ja kehui tämän ensimmäistä kantta todella hienoksi.

Romeon kuville sataa kehuja myös hänen omalla Instagram-tilillään. Moni on myös pannut merkille, että nuorukainen muistuttaa suuresti äitiään. Muun muassa Huffington Post -lehti toteaa Romeon olevan kuin ilmetty Posh Spice Victoria Beckham.

– Niin komea ja aivan kuin hänen kaunis äitinsä, kommentoi puolestaan eräs hänen Instagram-seuraajansa.

– Hän näyttää aivan äidiltään! jatkaa toinen.

Osan mielestä Romeo on kuitenkin selvästi sekoitus sekä isäänsä että äitiään.

– Vau hän todella on sekoitus vanhempiaan. 50/50.

Romeo Beckham on luonut uraa mallina jo aiemminkin, sillä hän poseerasi Burberryn joulukampanjassa vain 12-vuotiaana.

Romeo on David ja Victoria Beckhamin toisiksi vanhin poika. Hänellä on sekä iso- ja pikkuveljet Brooklyn ja Cruz ja pikkusisko Harper.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?