Suomalaissyntyinen Anna, 48, julkaisi kuvan ilman rihman kiertämää – juhlistaa suosikkijoukkueensa voittoa vain kasvomaski yllään - Viihde - Ilta-Sanomat

Suomalaissyntyinen Anna, 48, julkaisi kuvan ilman rihman kiertämää – juhlistaa suosikkijoukkueensa voittoa vain kasvomaski yllään

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun intohimoisena jalkapallofanina tunnettu näyttelijä Anna Falchi riisuu vaatteitaan jalkapallohurmoksessa.

Tampereella syntynyt Anna Falchi, 48, on tunnettu näyttelijä kotimaassaan Italiassa.­

18.1. 19:20

Suomalais-italialainen näyttelijä Anna Falchi, 48, tunnetaan intohimoisena jalkapallofanina. Hänen kannattamansa seura SS Lazio kohtasi perjantai-iltana käydyssä Serie A:n Rooman paikallisderbyssä AS Roman lukemin 3–0.

Falchi oli etukäteen luvannut julkaisevansa itsestään vähäpukeisen kuvan, jos Lazio voittaisi paikallisottelussa. Falchi piti lupauksensa, ja pian voiton varmistuttua hän julkaisi kuvan, jossa hän poseeraa vain suosikkijoukkueensa värein koristeltu kasvomaski yllään. Toisella kädellään Falchi näyttää voiton merkkiä.

Falchin kuva on kerännyt lähes 100 000 tykkäystä ja yli 4 000 kommenttia. Hänellä on Instagramissa 471 000 seuraajaa. Näyttelijän tempaus noteerattiin myös Italian mediassa.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Falchi riisuu vaatteitaan jalkapallohurmoksessa, sillä hänen Instagram-tililtään löytyy muitakin Lazion väreissä kuvattuja vähäpukeisia otoksia.

Jo 19 vuotta sitten Tampereella syntynyt Falchi nousi otsikoihin kotimaassaan Italiassa, kun jo tuolloin julkisuudessa ollut nainen riisui paitansa täpötäyden jalkapallostadionin edessä Lazion saavuttaessa Serie A:n ykkössijan.

Tapaus sai tuolloin laajalti huomiota sekä Italian mediassa että jalkapallofanien keskuudessa ympäri maailman. Aikaisemmin lähinnä tv-mainoksissa esiintyneen mallin nimi oli pian kaikkien jalkapalloa innokkaasti seuraavien huulilla.

Falchi on roomalaisjoukkue Lazion intohimoinen kannattaja.­

Annan sydän sykkii tulisesti edelleen Laziolle, osittain siksi, että seuran tunnusvärit ovat samat kuin Suomen lipun, ja osittain sen vuoksi, että pikkuveli Sauro on pääkaupungin toisen joukkueen, Roman, innokas kannattaja. Sisaren piti kulkea eri polkuja.

Näyttelijänä, mallina ja juontajana itsensä työllistävä Anna asuu nykyään Roomassa 10-vuotiaan Alyssa-tyttärensä kanssa. Anna aloitti mallintyöt Italiassa vain 15-vuotiaana voitettuaan Marchen missikilpailun vuonna 1989. Samana vuonna Anna myös sijoittui toiseksi Miss Italia -kilpailussa. Hän on sekä Italian että Suomen kansalainen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?