Maisa Torppa kertoo Instagramissa olevansa raskaana – julkaisi kuvan vatsastaan

Maisa Torppa kertoo Instagramissaan odottavansa lasta.

17.1.2021 16:57

Lukuisista tosi-tv-ohjelmista tuttu Maisa Torppa kertoo Instagramissaan, että hän ja hänen aviomiehensä Mikon perhe täydentyy tänä vuonna pienokaisella.

– Voi kuinka hartaasti ja paljon sinua on toivottu! Teit meistä maailman onnellisimpia, kun viimein ilmoitit olevasi kyydissä. Koko perhe ei malta odottaa, että saamme sinut syliin ensi kesänä, Torppa kirjoittaa.

Torppa kertoi raskaudestaan pian sen jälkeen kun hän oli kommentoinut Instagramissaan hänestä tehtyjä rikosilmoituksia.

Torppa julkaisi lauantaina ja sunnuntaina Instgramissaan pitkän kirjoituksen, jossa hän kommentoi hänen ja hänen ystävä- ja tuttavapiirinsä välirikkoa, sekä hänestä tehtyjä rikosilmoituksia.

Torppa meni viime vuoden ystävänpäivänä naimisiin puolisonsa Mikon kanssa. Pari avioitui Helsingin vanhassa kirkossa alle vuosi ensimmäisen tapaamisensa jälkeen. He tutustuivat keväällä 2019 Levillä, mutta Torppa oli tuolloin vielä kihloissa ex-kumppaninsa, ralliautoilija Jari-Matti Latvalan kanssa. Torpan ja Latvalan oli määrä avioitua vuoden 2019 lopussa, mutta kihlaus purkaantui saman vuoden syksyllä.

Torpalla on entuudestaan vuonna 2012 syntynyt poika. Kun Torppa sai esikoisensa, oli hän itse vasta 21-vuotias. Hänen Mikko-puolisollaan on puolestaan 4-vuotias tytär.

Torppa kertoi viime kesänä Me Naisille, että hän toivoi perheenlisäystä. Haavetta kuitenkin varjosti endometrioosi.

– Olen elänyt tämän ongelman kanssa pitkään. Jo neljä vuotta sitten minulle sanottiin, että sairaus etenee sellaista tahtia, että jos tahdon lisää lapsia, pitää toimia pian, Torppa kertoi Me Naisille.

Maisa Torppa on kertonut hänen ja hänen puolisonsa Mikon haaveilevan perheenlisäyksestä.

Lehden mukaan Torppa jätti tuolloin lapsihaaveen taakseen, mutta tilanne muuttui, kun hän löysi elämäänsä uuden rakkauden. Torppa kertoi, että pari haluaisi yhteisen lapsen.

– Olemme molemmat älyttömän lapsirakkaita ihmisiä. Endometrioosista huolimatta elättelen ehdottomasti toivoa perheenlisäyksestä, Maisa Torppa sanoi kesällä Me Naisille.

– Tiedän, että sairauteni varjostaa vauvahaavettamme. Mutta haluan pitää kiinni toivosta, hän jatkoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?