Ex-radiojuontaja Renne Korppila julkaisi uskaliaan kuvan puolisostaan: ”Alaston nainen pilasi selfieni” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ex-radiojuontaja Renne Korppila julkaisi uskaliaan kuvan puolisostaan: ”Alaston nainen pilasi selfieni”

Seuraajat riemastuivat Korppilan kuvasta.

Radiojuontajana tutuksi tullut Renne Korppila työskentelee nykyään kahvilayrittäjänä.­

17.1. 15:29

Entinen radiojuontaja Renne Korppila, 44, julkaisi Instagram-tilillään seuraajiaan suuresti huvittaneen otoksen. Kuvan ylälaidassa poseeraavasta Korppilasta näkyy puoli päätä, ja kuva-alan valtaa hänen puolisonsa Iida Ketola-Korppilan, 30, alaston vartalo.

– Alaston nainen pilasi selfieni, Korppila harmittelee kuvatekstissä.

Hänen seuraajansa riemastuivat kuvasta. Myös Korppilan Iida-puoliso itse kommentoi kuvaa lukuisten itkunauruemojien kera.

– Kaiken takana on nainen, kuten kuvasta näkyy, yksi seuraajista toteaa.

– On sullakin ongelmat, toinen naureskelee.

Renne Korppila ja Iida Ketola-Korppila menivät naimisiin vuonna 2016. Pari on muun muassa puhunut julkisesti avoimesta suhteestaan.­

Nykyisin kahvilayrittäjänä työskentelevä Korppila meni naimisiin alun perin Big Brother -ohjelmasta tunnetuksi tulleen, nykyisin kampaamoyrittäjänä työskentelevän Iida Ketolan kanssa vuonna 2016.

He ovat puhuneet julkisuudessa avoimesti oman suhteensa pelisäännöistä. Pari on luottanut avoimeen suhteeseen jo vuosikausia, eikä naimisiin meneminen muuttanut tilannetta mihinkään.

Aiempien kumppaniensa kanssa kumpikaan ei kokeillut avointa suhdetta, mutta Rennen mukaan nykyinen tyyli on sopinut parille oikein hyvin.

– Ei se avoin suhde mikään kokeilu ollut. Ikinä ei tietysti kannata sanoa ei koskaan, ja aina voi suhteessa miettiä tarpeen vaatiessa asioita uusiksi, mutta ei tilanne ole sitten viime näkemän muuttunut mihinkään, hän kertoi IS:lle viime keväänä.

Iida Ketola-Korppila on tullut tutuksi tosi-tv:stä. Hän osallistui syksyllä 2009 Big Brotheriin. Hänet nähtiin myös Viidakon tähtösten toisella tuotantokaudella vuonna 2012. Vuonna 2013 Iida osallistui julkkiksena Kaksi julkkista ja yhdet häät -ohjelmaan sekä yhdessä Rennen kanssa Starat lastenvahteina -ohjelmaan.

Renne teki liki kymmenvuotisen uran NRJ:llä aina helmikuuhun 2016 asti. 2009 hänet valittiin vuoden radiojuontajaksi Radio Gaalassa yhdessä Anssi Honkasen kanssa. 2010 Renne toimi tuomarina X Factorissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?