Anna Abreu poseerasi Instagramissa ilman rintaliivejä – pian kommenttikenttään ilmestyi viesti, joka poiki laulajalta kipakan vastauksen - Viihde - Ilta-Sanomat

Anna Abreu poseerasi Instagramissa ilman rintaliivejä – pian kommenttikenttään ilmestyi viesti, joka poiki laulajalta kipakan vastauksen

Laulaja Anna Abreu julkaisi Instagramissa kuvan, joka poiki seuraajilta erikoisen kommentin.

Abreu ei jäänyt sanattomaksi, kun hänen kuvaansa ilmestyi asiattomia kommentteja.­

15.1. 16:53

Laulaja Anna Abreu teki lyhyehkön tauon jälkeen paluun sosiaaliseen mediaan tällä viikolla. Abreu, 30, julkaisi hiljattain omalla Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa lumihangessa yllään farkut ja ohuehko valkoinen poolopaita.

– Moi ig oon bäk! Oliks ikävä? Abreu kirjoitti kuvatekstissään.

Laulajan julkaisema kuva on kerännyt yli 17 000 tykkäystä ja lukuisia kommentteja. Monet Abreun seuraajista iloitsivat kommenteissaan laulajan paluusta sosiaaliseen mediaan ja kehuivat tämän näyttävän upealta uudessa otoksessa.

Osa laulajan tarkkasilmäisistä seuraajista kuitenkin huomasi pian, ettei Abreulla ole kuvassa yllään lainkaan rintaliivejä, vaan hänen rintansa kuultavat hieman valkoisen paidan läpi. Muutama Abreun seuraajista myös kommentoi aihetta kuvan kommenttikentässä.

– Moro Anna, h&m:ssä oli liivit alennuksessa btw, kuului erään seuraajan jättämä kommentti.

– Noil nänneil vois leikkaa jäätä, kommentoi toinen.

Abreu ei kuitenkaan jäänyt sanattomaksi kommenttien edessä, vaan vastasi kommentoijille kipakasti takaisin.

– Kiva kuulla, että sait halvalla, laulaja vastasi ensimmäiseen kommenttiin.

– Näkisitpä mun eyelinerit, hän täräytti vastaukseksi toisen seuraajan jättämään viestiin.

Abreu ei jäänyt sanattomaksi, kun hänen kuvaansa ilmestyi asiattomia kommentteja.­

Anna Abreu piti hiljattain noin kuukauden mittaisen tauon sosiaalisesta mediasta. Laulaja on erityisen suosittu kuvapalvelu Instagramissa, jossa hänellä on lähes 150 000 seuraajaa.

Abreu ponnahti julkisuuteen vuoden 2007 Idols-laulukilpailusta vain 16-vuotiaana. 30-vuotias Abreu, nykyiseltä nimeltään Heiskari, on syntynyt Vantaalla, mutta hänen isänsä on kotoisin Portugalista.

Puoliksi portugalilainen Abreu aloitti uransa laulamalla englanniksi, mutta on sittemmin vaihtanut laulukielensä suomeen. Hänen suurimpia suomenkielisiä hittejään ovat Teipillä tai rakkaudella, Yhen elämän juttu ja Sytyn. Idolsin jälkeen Abreu on nähty televisiossa muun muassa Vain elämää - ja Tähdet, tähdet -ohjelmissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?