Krista Siegfrids joutui sairaalaan – tavanomainen lääkärikäynti sai yllättävän käänteen - Viihde - Ilta-Sanomat

Krista Siegfrids joutui sairaalaan – tavanomainen lääkärikäynti sai yllättävän käänteen

Siegfriedsin kohdusta löytyi synnytyksen jälkitarkastuksessa istukan osia.

Krista Siegfridsin, 35, esikoistytär Lizzy syntyi marraskuussa.­

15.1. 11:44 | Päivitetty 15.1. 12:01

Laulaja Krista Siegfrids, 35, kertoo Instagramissa lääkärikäyntinsä saaneen dramaattisen käänteen.

Marraskuussa esikoislapsensa synnyttänyt Siegfrids kertoo, että oli mennyt Helsingin Naistenklinikalle tavanomaiseen jälkitarkastukseen. Tarkastuksessa Siegfridsin kohdusta oli löytynyt istukan osia, jotka täytyi tulehdusriskin vuoksi poistaa.

– Olen kiitollinen, että pääsin toimenpiteeseen näin nopeasti ja tuntui hyvältä tehdä se kotimaassani Suomessa. Tiesin olevani hyvissä käsissä. Onneksi kaikki sujui hyvin ja vointini on hyvä. Toivottavasti palautuminen on nopeaa, Siegfrids kirjoittaa.

Siegfrieds poseeraa julkaisemallaan videolla Naistenklinikalla sairaalavaatteissa ja näyttää peukkua. Hän kiittää sairaalan hoitohenkilökuntaa hyvästä ja ammattitaitoisesta työstä.

Siegfridsin ja hänen hollantilaisen puolisonsa esikoistytär Lizzy syntyi marraskuussa. Siegfrids synnytti lapsensa Amsterdamissa.

– Sanokaa hei meidän pienelle tyttärellemme Lizzy van Nesille. Hän saapui aikaisin aamulla 16. marraskuuta ja siitä saakka olemme olleet aivan häkeltyneitä hänen läsnäolostaan. Hän on ihastuttavin asia, mitä olen koskaan nähnyt, hän kertoi tuolloin.

Siegfrids asuu nykyään Amsterdamissa yhdessä avopuolisonsa, hollantilaisen Rutgerin kanssa. Pari tapasi reilu vuosi sitten yhteisten ystävien kautta Rutgerin kotikaupungissa. 37-vuotias Rutger työskentelee konferenssi- ja tapahtumajärjestäjänä Hollannissa.

Siegfrids kuvaili syyskuussa miestään IS:lle samanlaiseksi kuin hän on itse: työorientoituneeksi, intohimoiseksi ja innokkaaksi matkustelijaksi.

– Hän on rauhallisempi ja järkevämpi kuin minä, mutta hän rakastaa energiaani ja haluaa, että olen juuri oma itseni. Meillä on samanlainen positiivinen elämänasenne ja nautimme elämästä monin tavoin, laulaja sanoi.

Otsikkoa muokattu 15.1. kello 12.00. Istukan osat poistetaan kohdusta yleensä kaavinnalla, ei leikkauksella, kuten otsikossa aiemmin luki.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?