Trumpin muutto lähestyy: väistyvän presidentin tavaroita kannettiin ulos Valkoisesta talosta - Viihde - Ilta-Sanomat

Trumpin muutto lähestyy: väistyvän presidentin tavaroita kannettiin ulos Valkoisesta talosta

Valkoisessa talossa muuttopuuhat käyvät vilkkaana, kun presidentti Donald Trumpin lähtöön on enää alle viikko.

14.1. 20:29

Valkoisen talon edustalla on kuhissut muuttoautoja, kun presidentti Donald Trump jättää pian virkansa ja Valkoiseen taloon muuttaa Yhdysvaltain seuraava presidentti Joe Biden.

Valkoisen talon edustalta julkaistiin kuvia muuttoautoista keskiviikkona ennen kuin Yhdysvaltojen edustajainhuoneessa äänestettiin siitä, nostetaanko presidentti Donald Trumpia vastaan virkasyyte kapinaan yllyttämisestä.

Myös Valkoisen talon työntekijät kantoivat tavaroita.­

Muuttomiehet kantoivat tavaroita ulos Valkoisesta talosta sekä toivat tyhjiä laatikoita sisään.

Presidentin neuvonantaja Peter Navarro kuvattiin kävelevän Valkoisesta talosta kädessään valokuva, joka on Trumpin ja Kiinan presidentti Xi Jinpingin tapaamisesta.­

Vallanvaihtoon on enää vajaa viikko, kun Joe Biden vannoo virkavalan 20. tammikuuta. Vallanvaihdon jälkeen Trump ja Melania muuttavat Floridaan Mar-a-Lagon kartanoonsa.

CNN kertoi hiljattain, että Melania on viime aikoina käynyt tavaroitaan Valkoisessa talossa merkaten, mitkä menevät hänen New Yorkin kaupunkihuoneistoonsa Trump Towerissa ja mitkä Mar-a-Lagoon. Trumpit muuttivat virallisen asuinpaikkansa Floridaan toissa syksynä.

Valkoisen talon syväkurkkujen mukaan Melania Trump on laskenut päiviä siihen, että hän pääsee pois Valkoisesta talosta.

Sisäpiiristä kerrottiin joulukuussa Page Six -sivustolle, että Trump ja Melania etsivät parhaillaan ylellistä asuntoa Palm Beachiltä sekä yksityiskoulua pojalleen Barron Trumpille, 14.

Myös Trumpin poika Donald Jr. ja hänen tyttöystävänsä Kimberley Guilfoyle etsivät lehtitietojen mukaan asuntoa Floridasta.

Melania Trump on ollut vaiti tulevaisuudensuunnitelmistaan. Huhujen mukaan hän on tyytyväinen, kun emännyys Valkoisessa talossa loppuu.­

Myös Biden ja Jill-puoliso valmistautuvat muuttoon. New York Postin mukaan he käyttävät jopa 44 000 dollaria (yli 36 000 euroa) lattiamattojen puhdistamiseen ennen saapumistaan.

Trump on vahvistanut, että hän ei osallistu Bidenin virkaanastujaisiin ensi viikolla. Lehtitietojen mukaan Trump poistuu Valkoisesta talosta vähin äänin tammikuun 19. päivä.

Myös Ivanka Trumpin ja Jared Kushnerin kodin edessä Washingtonissa on nähty muuttoautoja. Pari osti 30 miljoonan dollarin tontin Miamin läheltä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?