Näyttelijätähden yksityisviestit vuotivat julkisuuteen – nyt koko ura on vaakalaudalla: rajua kuvailua väkivaltaisista seksifantasioista - Viihde - Ilta-Sanomat

Näyttelijätähden yksityisviestit vuotivat julkisuuteen – nyt koko ura on vaakalaudalla: rajua kuvailua väkivaltaisista seksifantasioista

Seksikohun keskelle joutunut Armie Hammer ilmoittaa vetäytyvänsä hänen ja Jennifer Lopezin yhteisestä elokuvasta.

14.1. 13:51

Näyttelijä Armie Hammer, 34, on joutunut valtavan kohun keskelle, kun sosiaalisessa mediassa julkaistiin yksityiskohtaisia viestejä seksifantasioista. Viestit julkisuuteen vuotanut nainen väittää, että niiden lähettäjä on Armie Hammer.

Viestit sisälsivät rajua kuvailua muun muassa raiskausfantasioista. Viestit julkisuuteen vuotanut nainen väitti myös Hammerin fantasioineen kannibalismista ja siitä, että hän olisi leikannut naisen varpaat irti.

Yksityiskohtaista kuvailua erilaisista väkivaltaisista teoista sisältävät viestit ovat järkyttäneet näyttelijän faneja ja nousseet otsikoihin ympäri maailmaa. Amerikkalaismedioiden mukaan Hammer olisi kohun takia menettänyt myös elokuvarooleja.

Page Six kuvailee, että viestit ovat niin rajuja, että Hammerin uran uskotaan olevan vaakalaudalla.

Hammer kommentoi nyt kierrellen kohua People-lehdelle lähettämässään tiedotteessa, jossa hän kertoo vetäytyneensä hänen ja Jennifer Lopezin yhteisestä elokuvaprojektista.

– En vastaa valheellisiin väitteisiin, mutta minuun kohdistuneiden häijyjen nettihyökkäysten takia en voi jättää lapsiani neljän kuukauden ajaksi ja matkustaa Dominikaaniseen tasavaltaan kuvaamaan elokuvaa, Hammer kuvailee.

Hammerin oli tarkoitus esittää miespääosaa Lionsgaten Shotgun Wedding -elokuvassa.

– Lionsgate tuke minua ja olen heille kiitollinen.

Amerikkalaisnäyttelijä Armie Hammer tunnetaan muun muassa Call Me by Your Name -elokuvasta, josta hän nappasi myös Golden Globe -ehdokkuuden.­

Amerikkalaismedioiden mukaan Hammerin väitetyt viestit on lähetetty vuosien 2016-2020 välillä.

Tähti erosi vaimostaan Elizabeth Chambersista heinäkuussa. Ex-vaimon lähipiiristä on kerrottu julkisuuteen, että Hammerin väitetyt fantasiat tulivat täytenä yllätyksenä Chambersille.

– Hän on aivan sokissa. Monet naiset ovat ottaneet yhteyttä Elizabethiin ja hän tietää naisten puhuvan totta, lähipiiristä on kerrottu.

Page Six on aiemmin kertonut, että viestit julkisuuteen vuotanut nainen on julkaissut sosiaalisessa mediassa myös Hammerin hänelle lähettämiä kuvia, joiden hän sanoo todistavan, että viestit ovat todellakin näyttelijältä.

Armie Hammerilla ja ex-vaimolla Elizabeth Chambersilla on liitosta kaksi pientä lasta.­

Nimettömänä pysyttelevä nainen on kertonut sosiaalisessa mediassa, että Hammer petti vaimoaan liiton aikana toistuvasti useiden naisten kanssa. Viesteissä Hammeriksi epäilty henkilö kertoo, että hänellä on useita naisia ”orjinaan”.

Näyttelijän ex-tyttöystävä Jessica Ciencin Henriquez on kertonut Twitterissä uskovansa Hammeriin kohdistuneiden väitteiden olevan totta.

– Jos epäilet Armie Hammerin viestin aitoutta (ne ovat aitoja), niin ehkä kannattaisi kysyä, että miksi elämme maailmassa, jossa uhreja ei uskota, hän on kommentoinut.

Hammerin vuonna 2013 Playboy-lehdelle antama haastattelu on levinnyt laajasti julkisuudessa kohun takia. Hammer kertoi Playboylle pitävänsä kuristamisesta.

– Tykkään kuristamisesta ja hiusten repimisestä. Kun menee naimisiin niin mieltymykset muuttuvat. Tarkoitan, että ne muuttuvat parempaan suuntaan. En siis kärsi tilanteesta, mutta ei vaimoa voi repiä hiuksista, Hammer pohti tuolloin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?