Bruce Willisin apteekkireissu päättyi tylyllä tavalla – käskettiin poistumaan paikalta välittömästi - Viihde - Ilta-Sanomat

Bruce Willisin apteekkireissu päättyi tylyllä tavalla – käskettiin poistumaan paikalta välittömästi

Näyttelijä Bruce Willisiä pyydettiin poistumaan Kaliforniassa sijaitsevasta apteekista, sillä tällä ei ollut kasvomaskia.

Bruce Willis lähti ostoksille ilman kasvomaskia, vaikka Kaliforniassa maskia tulisi pitää aina kotoa poistuttaessa muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta.­

13.1. 22:15

Hollywood-tähti Bruce Willis, 65, bongattiin maanantaina apteekkiostoksilla Los Angelesissa. Page Sixin mukaan Willisin ostosreissu päättyi kuitenkin lyhyeen, kun häntä pyydettiin poistumaan paikalta välittömästi.

Willis ikuistettiin kuviin, joissa hän vieraili kalifornialaisessa apteekissa ilman kasvomaskia. Page Sixin mukaan paikalla olleet asiakkaat järkyttyivät Willisin maskittomuudessa ja pian yksi myymälän työntekijöistä pyysikin tähteä poistumaan paikalta, mikäli tämä ei laittaisi kasvomaskia.

Page Sixin mukaan Willis poistui apteekista tekemättä ostoksiaan. Sivuston mukaan näyttelijä oli pukeutunut ostosreissulleen huiviin, jolla hän olisi hyvin voinut suojata suunsa ja nenänsä, mutta hän ei tehnyt niin.

Willisistä napattu kuva ilman kasvomaskia levisi tiistaina muun muassa Twitterissä ja moni somekäyttäjä arvosteli kovasanaisesti näyttelijän päätöstä liikkua julkisilla paikoilla ilman maskia.

– Olen yllättynyt, että Bruce Willis on idiootti, eräs Twitter-käyttäjä kommentoi.

– Bruce Willis voisi esittää kusipäätä tulevassa dokumentissa, toinen tylytti.

Kalifornian koronatilanne on yksi Yhdysvaltojen pahimmista ja erityisesti Los Angelesin alueella on todettu runsaasti tartuntoja. Osavaltiossa on todettu päivittäin kymmeniä tuhansia uusia koronatartuntoja ja yhteensä niitä on ollut jo yli 2,8 miljoonaa.

Los Angelesissa jokaisen kotoaan poistuvan tulisi käyttää kasvomaskia viruksen leviämisen estämiseksi.

Willis myöntää nyt People-lehdelle, että ilman kasvomaskia ostoksille lähteminen oli virhe.

– Se oli virhearvio, näyttelijä sanoo Peoplelle.

– Pysykää turvassa kaikki ja jatketaan kasvomaskien käyttämistä, hän jatkoi.

Bruce Willis on viettänyt suuren osan koronapandemiasta karanteenissa yhdessä ex-puolisonsa Demi Mooren kanssa. Pari oli naimisissa vuosina 1987–2000 ja heillä on kolme yhteistä tytärtä. Myös parin lapset ovat viettäneet aikaa vanhempiensa luona pandemian aikana.

Bruce Willis tunnetaan pitkän linjan Hollywood-näyttelijänä, joka on tähdittänyt lukuisia menestyselokuvia. Hänen tunnetuimmat roolinsa ovat muun muassa elokuvissa Die Hard-, Kuudes aisti-, Pulp Fiction- ja 12 apinaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?