Murtovarkaat piinaavat megatähtiä Los Angelesissa – jo kolme ökytaloa on joutunut murtoyrityksen kohteeksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Murtovarkaat piinaavat megatähtiä Los Angelesissa – jo kolme ökytaloa on joutunut murtoyrityksen kohteeksi

Murtoaallon viimeisin uhri on räppäri ja viihdemoguli Diddy. Myös Johnny Deppin ja sairaalassa viruvan Dr. Dre:n koteihin on yritetty murtautua.

Los Angelesissa asuvat Dr. Dre, Johnny Depp ja Diddy ovat joutuneet murtoyritysten uhreiksi.­

13.1. 14:26

Los Angelesissa asuvien megatähtien koteja on viime aikoina vavisuttanut murtoaalto. Viimeisin murtouutinen kantautui rap-tähti ja viihdemoguli Diddyn, 51, kotoa.

Poliisista kerrotaan TMZ-lehdelle, että joku onnistui murtamaan auki talon sivuoven. Murtautuja laukaisi varashälyttimen ja pakeni paikalta.

TMZ:n mukaan Diddyn talonmies huomasi murron ja huomasi jonkun penkoneen talon tavaroita. Vielä ei ole tiedossa, onnistuiko varas viemään jotain mukaansa.

Diddyn, oikealta nimeltään Sean Combs, talo sijaitsee Los Angelesin kaupungissa Toluca Laken alueella. Talo on sama, mistä hänen vaimonsa Kim Porter, 47, löydettiin kuolleena vuonna 2018.

Yli kymmenen miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti myynyt Combs tunnetaan parhaiten taiteilijanimillä Puff Daddy, P. Diddy ja Diddy. Hän on yksi maailman rikkaimmistä räppäreistä satojen miljoonien dollareiden omaisuudellaan. Diddy esiintyi Snoop Doggin kanssa Suomessa Hartwall-areenalla maaliskuussa 2007.

Aiemmin on uutisoitu myös Los Angelesissa asuvien näyttelijä Johnny Deppin ja rap-legenda Dr. Dre:n koteihin tehdyistä murroista.

Reilu viikko sitten kodittomaksi epäilty nainen yritti murtautua Deppin, 57, Hollywood Hillsin alueella sijaitsevaan kartanoon.

TMZ:n mukaan nainen laukaisi kartanon hälytysjärjestelmän vahingossa, mikä sai hänet säikähtämään ja säntäämään karkuun. Poliisi kuitenkin löysi hänet lähistöltä ja otti kiinni. Naista epäillään myös toisesta murrosta, joka tapahtui samalla alueella.

Toistaiseksi on epäselvää, veikö nainen mitään Deppin kodista. Depp itse ei ollut tapahtuma-aikaan paikalla. Depp ei ole kommentoinut asiaa julkisesti.

Dr. Dre, 55, puolestaan joutui murtoyrityksen kohteeksi pian sen jälkeen, kun uutiset hänen sairastumisestaan levisivät mediassa. Raplegenda, musiikkimoguli ja liikemies Dr. Dre, oikealta nimeltään Andre Young, joutui sairaalaan viikko sitten 4. tammikuuta aivoaneurysman vuoksi.

Los Angelesin poliisi sai ilmoituksen epäilyttävistä miehistä, jotka liikkuivat Dr. Dren 50 miljoonan dollarin arvoisen kartanon lähettyvillä.

Poliisi pidätti neljä miestä murtoyrityksestä epäiltyinä. Poliisi kertoi People-lehdelle, että miehet otettiin kiinni lyhyen takaa-ajon jälkeen. Miesten käyttämästä citymaasturista löytyi murtovälineitä kuten sahoja ja sorkkarautoja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?