Amanda Harkimo lätkäisi melkoiset kriteerit unelmamiehelleen ja sai tv-katsojat kohahtamaan – kertoo nyt podcastissa, miksei lähtisi treffeille bussikuskin kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Amanda Harkimo lätkäisi melkoiset kriteerit unelmamiehelleen ja sai tv-katsojat kohahtamaan – kertoo nyt podcastissa, miksei lähtisi treffeille bussikuskin kanssa

Amanda Harkimo selittää OMG-podcastin tuoreessa jaksossa, miksei hän haluaisi deittailla bussikuskia.

Amanda Harkimo vieraili OMG-podcastin uusimmassa jaksossa.­

13.1. 8:02

Ylen Sinkut paljaana -uutuussarjassa nähtiin kuinka julkisuudesta tutut suomalaisnaiset pesivät kukin vuorollaan kasvonsa ja suuntasivat treffeille ilman meikkiä. Useiden naisten kohdalla meikittömänä esiintyminen kameran edessä nosti pintaan vahvoja tunteita eikä kyyneleiltäkään vältytty.

Yksi sarjassa nähdyistä naisista oli tv-persoona Amanda Harkimo. Myös Harkimo, 30, purskahti välittömästi itkuun pestessään kasvonsa kameroiden edessä. Keskiviikkona ilmestyneessä OMG-podcastin jaksossa podcastin juontajat, IS:n toimittaja Noora Hapuli ja Nelosen pr-tuottaja Mia Paavonen, utelivat vieraanaan olleelta Harkimolta, mikä meikkien pesemisessä sai tosi-tv-kaunottaren tunteet nousemaan niin vahvasti pintaan.

– En mä nyt normaalisti itke, jos mä otan pois meikkejä. Mutta ensinnäkin sitä oli jännittänyt tosi paljon jo pitkään. Meikittömyys on sellainen, että en mä nyt heilu tuolla ympäriinsä varsinkaan niin, että on valoja ja kamerat naamassa, Harkimo pohti podcastissa.

– Siinä oli monta asiaa, niin paljon oli miettinyt koko ajan ulkonäköä ja omia kasvoja. Siinä tuli niin monta painetta päälle ja ajatusta siihen meikittömyyteen. Luulen, että se vaikutti aika paljon.

Sinkut paljaana -ohjelmassa Harkimo kertoi, että vain harva mies on nähnyt hänet vuosien varrella ilman meikkiä. Hän myös paljasti toisinaan heränneensä aamulla muita aikaisemmin, jotta hän ehtisi meikata kasvonsa uudelleen nukutun yön jäljiltä. Paavonen ja Hapuli kysyvätkin Harkimolta, nähdäänkö häntä ikinä julkisesti ilman meikkiä.

– No ei nyt oikeastaan. Tietysti ihan paras kaveri voi nähdä ja jos on sellainen kumppani, jonka kanssa tulee oltua pidempään, niin tietysti sitten. Mutta ei kyllä hirveästi, Harkimo tunnusti podcastissa.

Hapuli ja Paavonen huomauttivat podcastissaan, että monet ohjelmassa nähdyistä naisista latelivat televisiossa unelmakumppanilleen melkoiset kriteerit. Harkimo muun muassa kertoi haaveilevansa karismaattisesta, itsevarmasta ja pitkästä miehestä. Hän myös totesi, ettei seurustelisi bussikuskin kanssa, ellei tämä olisi kyseisen firman toimitusjohtaja. Podcastissa Harkimo kuitenkin avasi asiaa hieman tarkemmin.

– Minä enemmän tarkoitin sitä, että kun mulla on yritys ja teen dj-hommia ja tykkään itsevarmoista ja seikkailunhaluisista miehistä. Niin mun pointti nyt ei ollut se, että bussikuski ei saa tarpeeksi rahaa vaan enemmän, että tykkään miehistä, jotka vaikka kehittää oman firman tai idean tai tekee jotain omaa, Harkimo selitti.

– Ei se ollut se varallisuus, mikä mulla oli. Mutta olisihan se ihanaa, että olisi joku Bill Gates, joka ostaisi mulle laukkuja joka päivä. Mutta oon ollut aina tyytyväinen kun mulla on ollut mies, joka ei osta mulle laukkuja, hän naurahti.

Harkimo myös kertoi saaneensa ohjelmasta pääosin positiivista palautetta. Ihmiset ovat muun muassa kiitelleet naisia siitä, että he uskaltautuivat formaattiin mukaan. Harkimo kuitenkin tunnusti, että hänen jaksossaan heittämä vitsi bussikuskista on poikinut toisinaan kuittailua hänen ystäviltään.

– Kaverit, jos nyt ajaa jonkun sporan ohi niin kysyy, että oisitko sä ton kanssa. Tollasta kettuilua, Harkimo nauroi.

Amanda Harkimo vieraili OMG-podcastin uusimmassa jaksossa.­

Sinkut paljaana -ohjelmassa julkisuudesta tutut suomalaisnaiset menevät kukin treffeille neljän ihmisen kanssa, jonka päätteeksi he valitsevat yhden treffikumppaneistaan toisille deiteille. Ohjelman juontajana nähdään Yle Kioskista tuttu Emma Karasjoki.Lisämaustetta ohjelmaan tuo se, että naiset menevät treffeille täysin ilman meikkiä ja löysiin tummiin vaatteisiin pukeutuneina. Samaan aikaan muut ohjelmassa nähtävät naiset tarkkailevat deittien etenemistä televisioruudun välityksellä.

Harkimon lisäksi Sinkut paljaana -ohjelmaa tähdittävät vuoden 2013 Miss Helsinki Kelly Kalonji, TikTok-kaunotar Kaisa Nieminen, kauneusalan vaikuttaja Johanna “Pinksu” Marjomaa, bloggaaja Saara Kemiläinen sekä Temptation Island -sinkku Isabell Jansson.

Sinkut paljaana katsottavissa nyt Yle Areenassa ja Yle TV2:ssa 27. tammikuuta alkaen.

OMG-podcast kuunneltavissa Suplasta. Ilta-Sanomat ja Supla kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?