Gordon Ramsayn kolme tytärtä elävät hulppeaa luksuselämää – ylellisiä juhlia, kalliita lomamatkoja, maailmankuuluja ystäviä... - Viihde - Ilta-Sanomat

Gordon Ramsayn kolme tytärtä elävät hulppeaa luksuselämää – ylellisiä juhlia, kalliita lomamatkoja, maailmankuuluja ystäviä...

Gordon Ramsayn kolme tytärtä elävät melko ylellistä elämää, vaikka suorapuheisena tunnettu isä vakuuttaakin, ettei hän ole hemmotellut jälkikasvuaan.

12.1. 6:50

Julkkiskokki Gordon Ramsay, 54, tunnetaan menestyksekkään tv-uransa myötä ympäri maailmaa, mutta myös hänen ja puolison Tana Ramsayn tyttäret Megan, Holly ja Mathilda ovat eläneet koko lapsuutensa ja nuoruutensa parrasvaloissa.

22-vuotias Megan, 21-vuotias Holly ja 19-vuotias Mathilda eli tutummin Tilly ovat kaikki kolme tunnettuja sosiaalisen median vaikuttajia, ja he jakavatkin seuraajilleen runsaasti yksityiskohtia hulppeasta elämästään. Yhteensä sisaruksia seuraa yli miljoona fania.

Kuten alla olevasta Instagram-kuvasta huomaa, ovat tyttäret kovasti äitinsä näköisiä. Vasemmalla Tana-äiti, hänen vieressään Tilly, Holly ja oikealla Megan.

Uskomattomia luksusjuhlia

Siskoista nuorin, Tilly, täytti 18 vuotta marraskuussa 2019, mikä tarkoitti näyttäviä synttärijuhlia. Synttärisankari valitsi ainutlaatuisiin juhliin ylleen kultaisen iltapuvun ja julkaisi suloisia yhteiskuvia tummaan pukuun sonnustautuneen isänsä kanssa.

Hulppeilla synttärijuhlilla oli Mirrorin mukaan useita julkkisvieraita aina Beckhamien perheestä alkaen. Synttäreillä musisoi tietysti maan tunnetuin muusikkotähti Ed Sheeran.

Siskoista keskimmäisellä Hollylla on kaksoisveli Jack, jonka kanssa hän on erittäin läheinen. Holly ja Jack pääsivät juhlimaan täysi-ikäisyyttään vuonna 2018, jolloin heille järjestettiin niin ikään upeat juhlat. Teemaksi valikoitu tyylikäs Gatsby.

Maailmankuuluja perhetuttuja

Gordon Ramsay on erittäin hyvä ystävä jalkapallotähti David Beckhamin kanssa. Beckhamien pojat ovatkin luonnollisesti ystävystyneet Gordonin tyttärien kanssa.

Hollyn tiedetään olevan läheinen 21-vuotiaan Brooklyn Beckhamin kanssa.

Tilly on nauttinut vapaa-ajan riennoista 15-vuotiaan Cruz Beckhamin ja 18-vuotiaan Romeo Beckhamin kanssa. Tilly ja Cruz ovat muun muassa käyneet snorklaamassa.

Tyttärien lähipiiriin kuuluu myös julkkiskokki Gino D'Acampon pojat.

Lomamatkoja ja yksityiskoneita

Myös matkustelu on perheen tyttärille intohimo. Elokuussa Tilly julkaisi Instagramissaan hulppeita kuvia Pariisin-matkaltaan. Hän majoittui aivan Eiffel-tornin vieressä.

Hänen julkaisemissaan kuvissa ovat vilahdelleet myös Gordon-isän yksityiskone, jolla perhe on hurauttanut silloin tällöin lomamatkoille.

Joulukuussa 2019 Tilly ja Megan suuntasivat Mirrorin mukaan Dubain lämpöön pienelle joululomalle.

Alkava ura mallimaailmassa

Muodista kiinnostunut Holly on EST Models -nimisen mallitoimiston listoilla ja havittelee uraa muotimaailmassa. Holly opiskeleekin muotia Lontoon Ravensbournen yliopistossa ja haaveilee saavansa mallistonsa joku päivä muotiviikkojen lavalle.

Hän onkin tuttu näky Lontoon muotiviikoilla, joissa hänet on bongattu erityisesti Victoria Beckhamin näytöksissä.

Siskoista vanhin taas on suuntautunut aivan eri alalle, sillä Megan valmistui vuonna 2019 Oxford Brookesin yliopistosta psykologia pääaineenaan.

Nuorimmainen Tilly puolestaan näyttää seuraavan isänsä jalanjälkiä, sillä hän rakastaa kokkaamista. Tilly onkin nähty usein tv:ssä aiheen tiimoilta, sillä hän on ollut isänsä rinnalla Master Chef Juniorissa ja Kauhukeittiössä.

Punaisilla matoilla isän kanssa

Sisaruksista keskimmäinen, Holly, on nähty usein isänsä kanssa punaisilla matoilla. Sosiaalinen Holly on pyörinyt isänsä kanssa niin Bafta-gaalassa kuin Elton Johnin vuosittaisilla Oscar-juhlilla.

Perhe on Gordonille elämän tärkein asia työn ohella, mutta Gordon on toistuvasti kieltänyt haastatteluissa hemmottelevansa tyttäriään. Hän kertoi Telegraphin haastattelussa vuonna 2017, ettei hän päästä lentokoneessa tyttäriään edes ykkösluokkaan kanssaan.

– He eivät istu meidän kanssamme ykkösluokassa. He eivät ole tehneet läheskään tarpeeksi töitä ansaitakseen paikat siellä. Olemme erittäin tiukkoja siitä, Gordon valotti perheen käytäntöjä.

Ramsayn perheeseen syntyi kuopus vuonna 2019. Pienokainen sai nimekseen Oscar, ja vanhemmat sisarukset ovat ottaneet pikkuveljen siipiensä suojaan.

– Rakastamme sinua niin paljon, Tilly hehkutti Instagramissa kauniilla yhteiskuvalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?