Rap-legenda Dr. Dre makaa edelleen sairaalassa – sairastumisen syy yhä mysteeri

Varkaat yrittivät murtautua räppärin kotiin pian tämän sairastumisen jälkeen.

Dr. Dre joutui sairaalaan viikko sitten aivoaneurysman vuoksi. Häntä on pidetty tehohoidossa siitä alkaen.

11.1.2021 19:40

Rap-tähti Dr. Dre, 55, on edelleen sairaalassa tehohoidossa, kertoo viihdemedia TMZ.

Raplegenda, musiikkimoguli ja liikemies Dr. Dre, oikealta nimeltään Andre Young, joutui sairaalaan viikko sitten 4. tammikuuta aivoaneurysman vuoksi. TMZ:n mukaan lääkärit yrittävät yhä selvittää, mikä sairastumisen aiheutti.

Aivoaneurysma tarkoittaa aivoissa sijaitsevan valtimon pullistumaa. Terveyskirjaston mukaan se voi johtaa esimerkiksi aivokalvon alaiseen verenvuotoon.

Tähden lähipiiristä kerrotaan TMZ:lle, että räppäri on ollut tehohoidossa siitä asti kun saapui sairaalaan viime maanantaina. Lääkärit haluavat pitää hänet tehohoidossa siltä varalta, että aivoaneurysma uusiutuisi.

TMZ:n lähteiden mukaan rap-tähden vointi on hyvä ja paranemisen suhteen ollaan toiveikkaita. Lehden mukaan hän on ollut onnekas, sillä aivoaneurysma johtaa kuolemaan noin puolessa tapauksista ja noin kaksi kolmesta kärsii myöhemmin pysyvistä neurologisista ongelmista.

Dr. Dre kertoi itse voinnistaan Instagram-tilillään tiistai-iltana. Tuolloin hän sanoi voivansa hyvin ja kotiutuvansa pian sairaalasta. Kuva on kerännyt 1,5 miljoonaa tykkäystä ja yli 60 000 kannustavaa kommenttia.

– Kiitos perheelleni, ystävilleni ja faneilleni huolehtimisesta ja paremman olon toivotuksista. Voin hyvin ja saan erinomaista hoitoa. Kotiudun pian sairaalasta. Kiitos sairaalan upeille ammattilaisille, hän kirjoitti

Pian sairaalaan joutumisensa jälkeen Dr. Dren koti joutui murtoyrityksen kohteeksi. Los Angelesin poliisi sai ilmoituksen epäilyttävistä miehistä, jotka liikkuivat Dr. Dren 50 miljoonan dollarin arvoisen kartanon lähettyvillä.

Poliisi pidätti neljä miestä murtoyrityksestä epäiltyinä. Poliisi kertoi People-lehdelle, että miehet otettiin kiinni lyhyen takaa-ajon jälkeen. Miesten käyttämästä citymaasturista löytyi murtovälineitä kuten sahoja ja sorkkarautoja.

Dr. Dren Los Angelesissa sijaitsevaan kartanoon yritettiin murtautua pian sen jälkeen, kun tähden sairastumisesta uutisoitiin.

Dr. Dre on Yhdysvaltalainen musiikkimoguli ja yksi rap-musiikin suurimmista vaikuttajista, joka tuli tunnetuksi 1980-luvulla N.W.A. -yhtyeen jäsenenä ja siirtyi menestyksekkäälle soolouralle 1990-luvun alussa.

Kuusinkertainen Grammy-voittaja Dr. Dre on yksi maailman varakkaimmista räppäreistä peräti 800 miljoonan omaisuudella. Forbes listasi hänet toiseksi rikkaimmaksi hip hop -tähdeksi vuonna 2019.

Vuonna 2014 Dren suosittu kuuloke- ja äänitekniikkayritys Beats by Dre myytiin Applelle 3 miljardilla dollarilla, mikä teki räppäristä hip hop -musiikin ensimmäisen miljardöörin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?