Sara Sieppi julkaisi rohkean alusvaatekuvan – näpäyttää samalla kritisoijiaan: ”Kymmenen lisäkiloa on tehnyt mut vaan onnellisemmaksi” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sara Sieppi julkaisi rohkean alusvaatekuvan – näpäyttää samalla kritisoijiaan: ”Kymmenen lisäkiloa on tehnyt mut vaan onnellisemmaksi”

Sieppi kertoo saaneensa ikävää palautetta julkaistuaan Instagramissa kuvan Coca-Cola-kakustaan.

Sara Sieppi kertoo keränneensä kymmenen lisäkiloa sen jälkeen, kun hänet kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 2011.­

10.1. 20:15

Sosiaalisen median vaikuttaja ja entinen Miss Suomi Sara Sieppi, 29, julkaisi sunnuntai-iltana Instagramissa rohkean kuvan itsestään. Sieppi poseeraa mustavalkoisessa kuvassa vain alusvaatteet yllään. Kuvan yhteyteen hän on kirjoittanut napakan viestin kritisoijilleen.

– Te maijat ja pekat siellä mun dm-boxissa, antakaa mun tehdä kokiskakkuja ja syödä konvehteja aamiaiseksi. Kymmenen vuotta missikisoista ja kymmenen lisäkiloa on tehnyt mut vaan onnellisemmaksi, Sieppi kirjoittaa.

Kuva keräsi vajaassa tunnissa yli 400 kommenttia, joissa Siepin seuraajat ylistävät Siepin vartaloa ja sanomaa. Kirjoituksensa Sieppi päättää seuraajilleen tarkoitettuun viestiin kehopositiivisuuden hengessä.

– Jos joku ei tänää viel sanonut sulle, niin näytät muuten ihan saatanan hyvältä, Sieppi kirjoittaa liekkiemojin saattelemana.

Viestissään Sieppi viittaa tämän viikkoiseen postaukseensa, jossa hän söi itse leipomaansa kakkua, joka muistutti erehdyttävästi Coca-Cola-pulloa. Nyt julkaistun kuvan saateviestistä on pääteltävissä, että Sieppi on saanut kokiskakkunsa myötä ikävää palautetta yksityisviestein.

  Siepin lisäksi myös muut julkkikset ovat viime aikoina ottaneet ahkerasti kantaa painonhallintaan ja kehopositiivisuuteen. Juontaja Alma Hätönen, 30, julkaisi tällä viikolla Instagramissa kirjoituksen, jossa kertoi ahdistuvansa laihdutusvinkeistä sekä tunnustaa kokeneensa paineita painonpudotuksesta.

  – Ahdistaa mediassa ja somessa joka puolelta tursuavat laihdutusvinkit, näin pudotat koronakilot, näin pääset eroon joulun turvotuksesta, näin rasva palaa, näillä valinnoilla jopa viisi kiloa painosta pois -jutut. Oon surullinen siitä, kuinka paljon energiaa ja aikaa itsekin olen käyttänyt miettiessäni noita asioita ja sitä, kuinka sitten viisi kiloa kevyempänä olisin onnellisempi ja jotenkin parempi ihminen, Hätönen kirjoittaa.

  Myös ex-missi Lola Odusoga, 43,otti hiljattain kantaa törkeään yksityisviestiin, jonka sai julkaistuaan kuvan itsessään uimapuku yllään. Odusoga otti saamaansa viestiin kantaa muun muassa Instagramissa julkaisemalla itsestään uuden uimapukukuvan pitkän kuvatekstin kera.

  – Ei ollut tarkoitukseni aloittaa vuotta uikkarikuvilla, mutta jos ette vielä tienneet, niin mä saan vaan lisää poweria siitä, jos kuvani tai tekemiseni jotakin häiritsee. Eräs vanhempi mieshenkilö onnistui heti vuoden alkuun muistuttamaan viestillään, ettei suvaitsevaisuudesta, käytöstavoista, ulkonäköpaineista, kehosta ja sen arvostelusta voi koskaan puhua liikaa, Odusoga kirjoittaa Instagramissa.

    Osion tuoreimmat

    Luitko jo nämä?