Henna Kalinainen paljasti esikoisensa nimen – seuraajat ihastelevat: ”Todella kaunis nimi” - Viihde - Ilta-Sanomat

Henna Kalinainen paljasti esikoisensa nimen – seuraajat ihastelevat: ”Todella kaunis nimi”

Tosi-tv-ohjelmista tunnetun Henna Kalinaisen ja hänen Jarkko-rakkaansa pieni tytär on saanut nimen.

Henna Kalinainen teki suuren elämäntapamuutoksen Olet mitä syöt -ohjelmassa. Kalinaisen mukaan elämäntaparemontti auttoi häntä tulemaan raskaaksi.­

10.1. 12:56

Tosi-tv-tähtenä tunnetuksi tullut Henna Kalinainen, 31, ja hänen Jarkko-puolisonsa saivat esikoisensa 1. tammikuuta. Kalinainen julkaisi sunnuntaina pienestä tyttärestään suloisen kuvan ja paljasti samalla lapsensa nimen.

– Sain eilen nimekseni Joanna Maria, päivityksessä paljastetaan.

Nimivalinta on kerännyt ihastelua Kalinaisen seuraajilta.

– Todella kaunis nimi, eräs seuraajista kehuu.

– Onnea kauniista nimestä prinsessalle, kommentoi toinen.

– Hän on aivan isin näköinen. Onnea kauniista nimestä ja ihania vauva-aikoja koko perheelle! kolmas kirjoittaa.

Kalinainen on kihloissa Jarkko-rakkaansa kanssa. Pari tapasi alkuvuodesta 2019 ravintolassa, ja puolen vuoden tapailun jälkeen he muuttivat yhteen.

Kalinainen palasi tv-ruutuihin pitkän tauon jälkeen MTV3-kanavan Olet mitä syöt -ohjelmassa viime syksynä. Kalinainen teki ohjelmassa huiman muodonmuutoksen ja pudotti 12 kiloa.

Kalinainen kertoi viime kesänä, että elämäntapamuutos auttoi häntä tulemaan raskaaksi.

– Minulla on täysin uusi suunta elämässäni, ja pystyn tarjoamaan lapselleni hyvät lähtökohdat elämään, Kalinainen kertoi IS:lle.

Aiemmin Kalinainen on nähty muun muassa Big Brotherissa ja Viidakon tähtösissä.

Kalinainen totesi myös kasvaneensa hurjasti nuoruusvuosistaan. Olet mitä syöt -ohjelman kautta hän halusi myös tuoda itsestään uuden puolen esiin.

– Minua ei kiinnosta, mitä muut ihmiset minusta ajattelevat, mutta tavallaan haluaisin korjata sitä nuoruuden hölmöilyä. En halua jäädä ihmisten muistiin ylipainoisena, masentuneena ja alkoholisoituneena B-luokan julkkiksena. Minusta on jäänyt näkemättä se puoli, kuinka kiltti, herkkä ja huomaavainen todellisuudessa olen, Kalinainen kuvaili Olet mitä syöt -ohjelman pressitilaisuudessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?