Sara Sieppi valmisti keittiössään käsittämättömän luomuksen ja pian ystävät hieraisivat silmiään: ”Anteeks MITÄ” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sara Sieppi valmisti keittiössään käsittämättömän luomuksen ja pian ystävät hieraisivat silmiään: ”Anteeks MITÄ”

Sara Sieppi leipoi kakun, jota on hyvin vaikea uskoa oikeaksi kakuksi.

Sara Sieppi aloitti vuotensa leipomalla mykistävän kakun.­

8.1. 22:02

Somevaikuttaja ja juontaja Sara Sieppi hämmästytti Instagram-seuraajiaan tällä viikolla julkaisemalla kuvan leipomastaan kakusta. Sieppi oli innostunut keittiöpuuhista ja valmistanut kakun, joka nopealla vilkaisulla näytti aivan Coca-Cola-pullolta.

Todellisuudessa aidon muovipullon näköinen luomus on kuitenkin syötävä kakku, joka on noussut hitiksi muun muassa Tiktokissa ja muualla netissä.

– Aloitin jo heti tammikuussa, niin on sit joulukuussa kerrankin jotain annettavaa niis ”mitä sä opit tänä vuonna” -keskusteluissa, Sieppi toteaa Instagramissa julkaisemiensa mykistävien kakkukuviensa yhteydessä.

Voit katsoa toisen kuvan kakusta klikkaamalla kuvan oikeassa laidassa olevaa nuolta.

Siepin ällistyttävä leipomus ei jäänyt hänen ystäviltään huomioimatta, vaan he saapuivat pian ihmettelemään kokispullon näköistä leivonnaista.

– Anteeks, mut MITÄ, juontaja ja missi Shirly Karvinen ihmetteli häkeltyneenä.

– Näkisin mielelläni dokumentin siit, ku sä tekisit tota, Sieppi murjaisi takaisin.

Pian keskusteluun liittyi myös somepersoona Jekku Berglund.

– Siis mitä!!! Onks toi kakku!!! Shirly Karvinen mä ja Tinni Wickström voidaan tulla kans mukaan leipomaan! Ollaan tosi hyviä, Berglund kirjoitti.

– Todellakin. Kaikki auttavat kädet on tässä tapauksessa jo plussaa, Karvinen vastasi nopeasti.

– Toi on ihan best kakku!! samanlaisen kakun aiemmin tehnyt YleX-kanavan juontaja Tommi Manninen puolestaan hehkutti.

Kokiskakut nousivat hitiksi muutama vuosi sitten, jolloin niiden reseptejä jaettiin ahkerasti netissä. Tänä talvena kakkuja on vilahdellut jälleen somessa, kun ihmiset ovat innostuneet valmistamaan niitä koronakaranteenissa.

Kokiskakuissa oikeaa Coca-cola-pulloa käytetään muottina, johon valetaan esimerkiksi suklaasta pullolta näyttävä kuori, jonka sisään laitetaan sitten kolajuoman makuista täytettä. Koristeena käytetään yleensä aitoa kokispullon etikettiä.

Sara Sieppi on julkaissut aiemminkin Instagram-tilillään kuvia herkullisista ruoistaan. Sieppi on järjestänyt ystävilleen juhlia, joissa pöydät ovat notkuneen toinen toistaan upeammista herkuista.

Joulun aikaan Sieppi valmisti piparkakkutalon, mutta myönsi kuvan siitä julkaistuaan, ettei tärkeintä ollut hieno ulkonäkö, vaan hyvä maku.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?