Kirsi Alm-Siira ja Kalle-puoliso: Ero!

Uutisankkuri kertoo Facebookissa, että eropäätös syntyi pitkän harkinnan päätteeksi.

Kirsi Alm-Siira yhdessä Kalle-puolisonsa kanssa kesällä 2007.

8.1.2021 18:54

MTV:n uutisankkuri Kirsi Alm-Siira ja hänen puolisonsa Kalle Siira kertovat Facebook-tileillään eroavansa. Pari julkaisi kirjoituksen, jossa he kertovat päätyneensä eroon pitkän mietinnän päätteeksi.

– Olemme päätyneet yhteiseen eropäätökseen pitkän harkinnan jälkeen. Olemme kiitollisia yhdessä kuljetusta matkastamme. Erityisen onnellisia olemme rakkaista lapsistamme, jotka jatkavat edelleen molempien elämän keskipisteinä, Kirsi Alm-Siira ja Kalle Siira kertovat Facebookissa.

Pari sanoo olevansa erosta huolimatta hyvissä väleissä.

– Päätös ei ole ollut helppo. Nyt on kuitenkin aika jatkaa matkaa ystävinä. Välimme ovat hyvässä kunnossa, ja yhteinen polkumme etenee tyttöjemme vanhempina. Emme aio kommentoida asiaa tämän enempää, pari päättää kirjoituksensa.

Kirsi Alm-Siira ja Kalle Siira ehtivät olla naimisissa 14 vuotta ja yhdessä lähemmäs 20 vuotta. Parilla on kaksi kouluikäistä tytärtä. Alm-Siira on ollut julkisuudessa hyvin vaitonainen yksityiselämästään, eikä hän ole puhunut haastatteluissa juuri perheestään.

Porista kotoisin oleva Alm-Siira tunnetaan MTV:n pitkäaikaisena uutisankkurina. Hänet on nähty myös Tanssii tähtien kanssa -kisassa keväällä 2017.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?