34-vuotias Playboy-malli katosi julkisuuden valokeilasta – julkaisi nyt rajun kuvan rintakehästään - Viihde - Ilta-Sanomat

34-vuotias Playboy-malli katosi julkisuuden valokeilasta – julkaisi nyt rajun kuvan rintakehästään

Hugh Hefnerin lesken Crystal Hefnerin kauneusleikkaus meni karmealla tavalla pieleen.

Crystal Hefner elää nykyään hiljaiseloa.­

8.1. 15:40

Playboy-moguli Hugh Hefnerin leski Crystal Hefner paljastaa kauneusleikkauksensa epäonnistuneen pahemman kerran. Hefner, 34, julkaisi Instagramissa kuvan siteiden peittämästä rintakehästään.

Entinen Playboy-malli kertoo olleensa rasvansiirto-operaatiossa 16. lokakuuta. Malli sanoo olleensa lähellä kuolla operaatiossa, menettäneensä leikkauksessa valtavasti verta, joutuneensa sairaalaan ja tarvinneensa verensiirron.

Toipuminen on ollut hidasta. Hefner kertoo, että on kaikessa hiljaisuudessa kamppaillut toipumisensa eteen leikkauksesta lähtien.

– Nyt oloni on vihdoin ok, hän sanoo.

Hefner on jo jonkin aikaa sitten vetäytynyt julkisuudesta. Hän kertoo Instagramissa vannovansa nykyään luonnollisen kauneuden nimeen. Hän kertoo poistattaneensa ”implantit ja kaiken muun myrkyllisen” kehostaan jo vuonna 2016.

– Minun olisi pitänyt oppia läksyni jo ensimmäisellä kerralla, mutta nyt minusta tuntuu siltä, että universumi lähettää saman oppitunnin uudestaan, kunnes sen lopulta oppii, hän pohtii.

Hefner kritisoi ankarasti populaarikulttuuria, joka saa naiset tuntemaan olonsa kamalaksi.

– Elokuvat (84,9 prosenttia miesten ohjaamia) tekevät siitä pahempaa. Sosiaalinen media tekee siitä pahempaa. Mainokset tekevät siitä pahempaa. Feikit ihmiset tekevät siitä pahempaa (olin yksi heistä), Hefner lataa.

Mallin mukaan nykyään vallalla olevat kauneusihanteet ovat yksinkertaisesti liian kaukana todellisuudesta ja naisia myös seksualisoidaan liikaa.

– Tiedän sen pahimman mahdollisen kokemuksen kautta. Kymmenen vuoden ajan arvoni perustui pelkästään siihen, miltä vartaloni fyysisesti näytti. Sain elantoni ulkonäköni ansiosta. Tänä päivänä joudun kirjoittamaan itselleni muistutuksia siitä, miksi olen arvokas sellaisten asioiden takia, joilla ei ole mitään tekemistä ulkonäön kanssa.

Hugh Hefner oli pitkään yhdessä itseään 60 vuotta nuoremman Crystalin kanssa.­

Hefnerin päivitys on kerännyt paljon huomiota somessa. Hänen suomalainen entinen Playboy-kollegansa Linda Lampenius kiiruhti monen muun joukossa kommentoimaan päivitystä sydänemojein.

Crystal Hefnerin puoliso Hugh Hefner kuoli syyskuussa 2017, eikä leski ole sen jälkeen juurikaan esiintynyt julkisuudessa. Tiettävästi hän peri mieheltään huomattavan summan rahaa ja myös arvokkaan kiinteistön Los Angelesissa. Leski itse ei ole vahvistanut tietoja mediassa.

Kun Hugh Hefner kuoli, lehdet uutisoivat aluksi, että 60 vuotta nuorempi vaimo ei perisi mitään tiukan avioehdon vuoksi. Myöhemmin kuitenkin levisi tieto, että Hugh olisi sittenkin jättänyt Crystal-puolisolleen viisi miljoonaa dollaria ja talon.

Crystal on viime vuosina kuluttanut aikaansa matkustellen ja työskennellen Hugh Hefnerin nimiin perustetun hyväntekeväisyysjärjestön parissa.

Nykyään Crystal tapailee 32-vuotiaan Nathan Levin kanssa. Mies ei ole aiemmin esiintynyt julkisuudessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?