Britney Spearsin ex-aviomies julkaisi kuvan itsestään Trumpin joukoissa – pari muistetaan 55 tuntia kestäneestä liitostaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Britney Spearsin ex-aviomies julkaisi kuvan itsestään Trumpin joukoissa – pari muistetaan 55 tuntia kestäneestä liitostaan

Britney Spearsin ex-aviomies Jason Alexander julkaisi kuvan Trumpin tukijoukkojen keskeltä Washingtonista keskiviikkona.

8.1. 12:33

Moni muistaa pop-tähti Britney Spearsin vain reilun vuorokauden kestäneen avioliiton. Vuonna 2004 tähti avioitui Las Vegasissa nuoruudenystävänsä Jason Allen Alexanderin kanssa, mutta pian he tulivat toisiin aatoksiin.

Avioliitto mitätöitiin 55 tuntia myöhemmin, heti seuraavan aamuna, kun paikalliset virastot avasivat ovensa. Eron syynä hakemuksessa oli parin "yhteensopimattomuus".

Nyt Spearsin ex-mies Jason Alexander on jälleen noussut otsikoihin. Muun muassa Independent uutisoi, että Alexander nähtiin Washingtonissa keskiviikkona, kun Donald Trumpin kannattajat tunkeutuivat kongressirakennukseen.

Jason Alexander vuonna 2009.­

Alexander jakoi omalla Facebook-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa Washingtonissa mielenosoittajien keskellä Trumpin fanipipo päässään.

– DC. Miljoonat osoittivat tukensa, Alexander kirjoitti kuvatekstissään.

Alexanderin liikkeistä ei tiedetä enempää, eikä myöskään sitä, oliko hän yksi kongressitaloon tunkeutuneista.

Alexanderin Facebook-sivuilta käy ilmi, että hän kannattaa Trumpia. Hän on myös kirjoittanut vastustavansa kasvomaskien käyttöjä.

Britney Spearsin ex-mies on myös ollut mukana Free Britney -kampanjassa, jossa vaaditaan Britneyn vapauttamista isänsä holhouksesta.

Brtiney Spears on ollut isänsä holhouksessa jo 12 vuoden ajan. Jamie Spears on hallinnut poptähden elämää sekä tämän miljoonaomaisuutta.­

Jason Alexander sai vuonna 2015 vankilatuomion silloisen tyttöystävänsä pahoinpitelystä ja istui lähes neljä kuukautta vankilassa, US Magazine uutisoi. Vapauduttuaan vankilasta hän oli kolme vuotta koeajalla, suoritti yhteiskuntapalvelusta sekä hänet määrättiin päihdehoitoon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?