Koronavirukseen sairastunut entinen Miss Virginia julistettiin kuolleeksi – muutama minuutti myöhemmin tapahtui ihme ja hän heräsi eloon - Viihde - Ilta-Sanomat

Koronavirukseen sairastunut entinen Miss Virginia julistettiin kuolleeksi – muutama minuutti myöhemmin tapahtui ihme ja hän heräsi eloon

Kuolinuutinen ehti tavoittaa Barbara Guthrie Layn, 82, aviomiehen ja pojan.

6.1. 14:09

Vuonna 1968 Miss Virginiaksi valittu Barbara Guthrie Lay, 82, kävi läpi todellisen ihmeen.

Guthrie Lay sairastui koronavirukseen, ja hänet julistettiin kuolleeksi 22. joulukuuta. Vain muutama minuutti elvyttämisen lopettamisen jälkeen hänen pulssinsa kuitenkin palasi ja hän heräsi henkiin, Layn aviomies Tony Lay kertoi paikalliselle WSET-uutiskanavalle.

Guthrie Lay oli viety sairaalaan kaksi päivää sen jälkeen, kun hänellä ilmeni hengitysvaikeuksia.

Sairaala tavoitti ensin Guthrie Layn pojan Thom Kelleyn ja ilmoitti, että hänen äitinsä oli kuollut, The Martinsville Bulletin -lehti uutisoi. Hetkeä myöhemmin Kelley sai uuden puhelinsoiton, jossa kerrottiin lääkäreiden havainneen Laylta heikon pulssin elvytyksen lopettamisen jälkeen.

– Lääkärinä voin sanoa epäröimättä tapahtuneesta vain yhden sanan - ihme, Kelley kertoi lehdelle.

Guthrie Layn aviomies kertoi, että hän oli juuri kertomassa suru-uutisen muulle perheelle, kunnes sai kuulla vaimonsa olevan elossa.

– Olin niin iloinen, kyyneleet valuivat silmistäni. Sydämeni murtui, kunnes olin taas hetkessä onnellinen, mies kuvaili herkistyneenä WSET-uutiskanavalle.

Aviomiehen mukaan lääkärit eivät ole varmoja siitä, mitä oikein tapahtui. Peoplen mukaan Guthrie Lay siirrettiin tehohoidosta tavalliseen hoitoon, ja hän jatkaa toipumistaan.

– Olen aina rakastanut vaimoani. En vain tajunnut tarkalleen kuinka paljon, kunnes tämä tapahtui. En voi elää ilman häntä, aviomies avautui.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?