Rap-tähti Dr. Dre kiidätettiin sairaalaan – sotkuisen erotaistelun keskelle joutunut musiikkimoguli kertoi voinnistaan

Musiikkimoguli Dr. Dre joutui sairaalaan aivokalvopullistuman takia.

Räppäri kertoo voivansa tällä hetkellä hyvin.

Räppäri Dr. Dre joutui maanantaina sairaalaan aivoaneurysman takia. Variety-lehden mukaan 55-vuotias musiikkimoguli ja liikemies on yhä hoidossa Los Angeleissa sijaitsevassa sairaalassa.

Rap-tähti kertoi tiistai-iltana olevansa kunnossa ja välitti terveisensä Instagramissa:

– Kiitos perheelleni, ystävilleni ja faneilleni huolehtimisesta ja paremman olon toivotuksista. Voin hyvin ja saan erinomaista hoitoa. Kotiudun pian sairaalasta. Kiitos sairaalan upeille ammattilaisille! Dr. Dre, oikealta nimeltään Andre Young, kertoi.

TMZ:n mukaan räppäri kiidätettiin ambulanssilla suoraan teho-osastolle.

Aivoaneurysma tarkoittaa aivoissa sijaitsevan valtimon pullistumaa. Terveyskirjaston mukaan se voi johtaa esimerkiksi aivokalvon alaiseen verenvuotoon.

Dr. Dre käy parhaillaan läpi eroa Nicole-vaimostaan. Lehtitietojen mukaan Dr. Drellä ei ollut Nicolen kanssa avioehtoa.

Räppärillä on ollut huolia yksityiselämässä. Dr. Dren 24 vuotta kestänyt avioliitto tuli päätökseensä, kun hänen vaimonsa Nicole Young haki avioeroa kesällä.

Pari käy tällä hetkellä eroa oikeusteitse, ja Nicole on muun muassa vaatinut tähdeltä kahden miljoonan dollarin kuukausittaista elatusmaksua.

Kaksikko avioitui toukokuussa 1996, ja heillä on kaksi aikuista lasta.

Dr. Dre on Yhdysvaltalainen musiikkimoguli ja yksi rap-musiikin suurimmista vaikuttajista, joka tuli tunnetuksi 1980-luvulla N.W.A. -yhtyeen jäsenenä ja siirtyi menestyksekkäälle soolouralle 1990-luvun alussa.

Kuusinkertainen Grammy-voittaja Dr. Dre on yksi maailman varakkaimmista räppäreistä peräti 800 miljoonan omaisuudella. Forbes listasi hänet toiseksi rikkaimmaksi hip hop -tähdeksi vuonna 2019.

Vuonna 2014 Dren suosittu kuuloke- ja äänitekniikkayritys Beats by Dre myytiin Applelle 3 miljardilla dollarilla, mikä teki räppäristä hip hop -musiikin ensimmäisen miljardöörin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?