Harvinainen yhteiskuva: Aku Hirviniemi poseeraa Instagramissa siskonsa Aino-Kaisa Pekosen kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Harvinainen yhteiskuva: Aku Hirviniemi poseeraa Instagramissa siskonsa Aino-Kaisa Pekosen kanssa

Aku Hirviniemi poseeraa Instagramissa yhteiskuvassa siskonsa Aino-Kaisa Pekosen ja puolisonsa Sonja Kailassaaren kanssa.

5.1. 22:47

Lumesta on saatu viime päivinä nauttia myös Etelä-Suomessa ja se on houkutellut ihmiset hiihtoladuille. Näyttelijä Aku Hirviniemi ja hänen siskonsa sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekonen ovat hekin ottaneet ilon irti komeasta kelistä.

Harvoin yhteiskuvissa nähtävät Hirviniemi ja Pekonen julkaisivat Instagramissaan yhteiskuvan Vahteriston luonnonsuojelualueelta, jossa he kävivät hiihtolenkillä.

– Hiihtoo! Hirviniemi riemuitsee Instagramissa.

– Tätä on niin odotettu, Pekonen puolestaan kirjoittaa Instagramissaan.

Heidän mukanaan hiihtämässä oli Hirviniemen kihlattu Sonja Kailassaari.

Aino-Kaisa Pekonen on kertonut haastatteluissa hänen ja viisi vuotta nuoremman Aku Hirviniemen olevan läheisiä. Pekonen kertoi viime vuonna Kotilieden haastattelussa kantavansa isosiskona edelleen huolta pikkuveljestään.

– Kannan edelleen paljon huolta Akusta ja hänen elämästään. Soittelen usein ja kysyn, onko hän muistanut syödä ja haluaisiko hän tulla meille ruokailemaan, Pekonen sanoi Kotilieden haastattelussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?