Laulajatähti nousi lavalle Trumpin yksityisklubilla pidetyissä bileissä ja huomasi heti tehneensä pahan virheen – ”Olen vilpittömästi pahoillani” - Viihde - Ilta-Sanomat

Laulajatähti nousi lavalle Trumpin yksityisklubilla pidetyissä bileissä ja huomasi heti tehneensä pahan virheen – ”Olen vilpittömästi pahoillani”

Terri Nunn joutui myrskyn keskelle esiinnyttyään Mar-a-Lagossa.

Terri Nunn ja Berlin-yhtye muistetaan erityisesti Top Gun -elokuvassa soineesta Take My Breath Away -kappaleesta.­

5.1. 21:50

Donald Trumpin omistamassa Mar-a-Lagon yksityisklubilla järjestetyt juhlat uudenvuoden aattona ovat nousseet otsikoihin Yhdysvalloissa, kertoo Variety. Amerikkalaislehden mukaan juhlijat eivät käyttäneet klubilla kasvomaskeja tai noudattaneet turvavälejä.

Suurimman ryöpytyksen kohteeksi ovat joutuneet juhlissa esiintyneet muusikot, kuten räppäri Vanilla Ice ja Berlin-yhtyeen solistina tunnettu kasaritähti Terri Nunn.

Erityisesti Nunnia on kritisoitu sosiaalisessa mediassa, sillä monien fanien mielestä Nunn osoitti Mar-a-Lagossa esiintyessään tukevansa Trumpia ja republikaaneja. Variety-lehden mukaan juhliin osallistui muun muassa Donald Trumpin poika Donald Trump Jr. ja Trumpin asianajaja Rudy Giuliani.

Berlin-yhtyeen perustajajäsen David Diamond riensi heti Twitteriin kertomaan, ettei yhtyeellä ole mitään tekemistä Terri Nunnin keikan kanssa.

– Berlinin on uutisoitu esiintyneen Mar-a-Lagosssa. Haluan selventää, että minä en ollut mukana esiintymässä, enkä aikonut ikinä osallistua, Diamond korosti.

Nyt Terri Nunn julkaisi Berlin-yhtyeen Facebook-sivulla anteeksipyynnön, jossa hän pahoittelee sitä, että suostui esiintymään Mar-a-Lagossa. Nunn kirjoittaa Facebookissa, ettei olisi ikimaailmassa esiintynyt juhlissa, jos hän olisi tiennyt tarkemmin osallistujamäärän tai sen, ettei juhlissa noudatettu turvallisuusmääräyksiä.

– Olen vilpittömästi pahoillani siitä, että esiinnyin Mar-a-Lagossa. En olisi tehnyt niin, jos olisin tiennyt millaista siellä on. Tarkoitukseni ei ollut tukea mitään puoluetta. Näen nyt, että asia tulkittiin eri tavalla ja pyydän myös sitä anteeksi, Nunn kirjoittaa.

59-vuotias Terri Nunn tunnetaan näyttelijänä ja laulajana.­

Nunn kirjoittaa Facebookissaan, että sopimuksessa kuvailtiin tapahtuman olevan pieni ja että siellä noudatettaisi kaikkia rajoituksia.

– Minulla ei ollut aavistustakaan, ettei vierailta vaadittu maskeja tai heitä ei vaadittu noudattamaan turvavälejä. Olin järkyttynyt järjestäjän välinpitämättömyydestä. Jos olisin tiennyt tämän, niin en olisi ikinä suostunut esiintymään.

Nunnin mukaan hän lähti tapahtumasta heti oman esiintymisensä jälkeen, sillä hän huomasi, ettei tapahtumassa noudatettu turvallisuusmääräyksiä.

– Mar-a-Lagossa esiintyminen on virhe, jota kadun.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?