Jennifer Lopezin, 51, bikinivideo sai fanit hieraisemaan silmiään – ikinuori ulkonäkö kerää ylistystä - Viihde - Ilta-Sanomat

Jennifer Lopezin, 51, bikinivideo sai fanit hieraisemaan silmiään – ikinuori ulkonäkö kerää ylistystä

Jennifer Lopezin nuorekas ulkonäkö hämmästyttää sosiaalisessa mediassa.

Ikikaunotar Jennifer Lopezin ulkonäkö kerää ylistystä.­

5.1. 20:42

Poptähti ja näyttelijä Jennifer Lopez ilahdutti 137 miljoonaa Instagram-seuraajaansa videolla, jossa punaisiin bikineihin pukeutunut Lopez meditoi rannalla.

Tähden bikinivideo kerää ylistystä sosiaalisessa mediassa, jossa fanit hehkuttavat Lopezin olevan tyrmäävän kaunis.

– Vau, mikä kroppa! Instagramissa ylistetään.

– Olet ihan uskomattoman kaunis.

51-vuotiaan Lopezin ikinuori ulkonäkö hämmästyttää faneja ja monet kommentoivatkin olevansa ihmeissään, kuinka Lopez ei näytä vanhentuneen päivääkään nuoruusvuosistaan.

– Miten hän voi olla 51-vuotias? Ei voi olla totta! Twitterissä kommentoidaan.

– Hänen ihonsa on täysin rypytön, kommenteissa kummastellaan.

Monissa kommenteissa epäillään, että Lopez on turvautunut kauneusoperaatioihin näyttääkseen ikinuorelta, mutta tähti itse on kiistänyt kaikki väitteet plastiikkakirurgiasta tai pistoshoidoista.

– Minulla ei ole mitään plastiikkakirurgiaa vastaan, mutta se ei ole minun juttuni, Lopez totesi Glamour-lehden haastattelussa joulukuussa.

Jennifer Lopez on kertonut haastatteluissa noudattavansa tiukkaa ruokavaliota ja treeniohjelmaa. –Jennifer on geneettisesti siunattu. Hän on fyysisesti lahjakas ja hänellä on valtavasti energiaa, tähden personal trainer David Kirsch hehkutti Lopezia People-lehdelle vuonna 2017.­

Tähti korosti, ettei ole koskaan käynyt kirurgin veitsen alla, eikä hänelle ole tehty minkäänlaisia kauneusoperaatioita.

– Suosin luonnollisempia menetelmiä ihonhoidossa. Elintavat näkyvät ihossa, Lopez totesi.

Lopez kuvattuna vuonna 2015. Tähti on kertonut panostavansa ihonhoitoon ja omien sanojensa mukaan hänelle ei ole koskaan tehty mitään kauneusoperaatioita.­

Lopez sanoi toivovansa, ettei hän tulevaisuudessa joudu turvautumaan botoxiin tai täyteaineisiin.

– En halua, että kasvoihini pistellään neuloja. En sano, ettenkö koskaan ottaisi botoxia, mutta toistaiseksi siihen ei ole ollut tarvetta. Suosin luonnollisempaa tyyliä.

Jennifer Lopezin tyylinäyte punaiselta matolta vuodelta 2010.­

Jennifer Lopez teki läpimurtonsa Hollywoodissa Selena-elokuvassa, jossa hän esitti traagisesti kuollutta laulajaa Selena Quintanilla-Péreziä.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?