Bond-tyttö Tanya Roberts julistettiin toistamiseen kuolleeksi – taustalla kummallinen sekaannus

Tanya Roberts on menehtynyt 65-vuotiaana.

5.1.2021 18:08

007 ja kuoleman katse -elokuvasta tuttu näyttelijä Tanya Roberts on kuollut 65-vuotiaana, tähden puoliso vahvistaa TMZ-sivustolle.

Roberts ehdittiin jo kertaalleen julistaa kuolleeksi, kunnes sureva puoliso sai kesken haastattelun soiton, jossa hänelle kerrottiin että Roberts on yhä elossa.

Nyt TMZ:lle vahvistetaan, että Roberts on todellakin menehtynyt myöhään maanantai-iltana paikallista aikaa Los Angelesin Cedars-Sinain sairaalassa.

Tanya Robertsin puoliso Lance O’Brien kertoo TMZ:lle saaneen myöhään maanantai-iltana soiton sairaalasta, jossa kerrottiin Robertsin menehtyneen. Hän oli luullut tähden menehtyneen jo sunnuntaina.

TMZ:n mukaan tähden puoliso Lance O’Brien luuli Robertsin kuolleen jo sunnuntaina, ja niinpä O’Brien oli jo ehtinyt kertoa Robertsin kuolemasta paitsi medialle, myös näyttelijän perheelle ja läheisille.

O’Brien oli ollut läsnä, kun Roberts oli viety sairaalaan ensimmäisen kerran. TMZ:n mukaan O’Brien olisi katsonut vierestä elämän hiipuvan pois puolisostaan. TMZ:n mukaan O’Brien oli niin murheen murtama, että hän poistui sairaalasta välittömästi.

Tanya Roberts nähtiin Roger Mooren esittämän James Bondin rinnalla elokuvassa 007 ja kuoleman katse.

Tähden edustaja Mike Pingel sanoo TMZ:lle, ettei hän tiedä tarkalleen, miksi O’Brien ei puhunut sairaalan henkilökunnan kanssa Robertsin tilanteesta, vaan oletti hänen kuolleen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?