Jannika B julkaisi hämmästyttävän yhteiskuvan tyttärensä kanssa – toteutti 5-vuotiaan Martan poikkeuksellisen pyynnön - Viihde - Ilta-Sanomat

Jannika B julkaisi hämmästyttävän yhteiskuvan tyttärensä kanssa – toteutti 5-vuotiaan Martan poikkeuksellisen pyynnön

Jannika B:n suloinen tempaus kerää ylistystä sosiaalisessa mediassa.

3.1. 14:35

Uusivuosi on laulaja Jannika B:lle ja hänen miehelleen, Apulannasta tutulle Toni Wirtaselle iso juhla. Pari nimittäin juhlistaa vuoden vaihtuessa myös hääpäiväänsä.

Jannika julkaisikin uuden vuoden kunniaksi varsin poikkeuksellisen kuvan Instagramissaan. Kuvassa Jannika istuu lastenhuoneessa häämekko yllään. Upean mekon laahus ulottuu pitkälle, ja sylissään Jannika pitää lastenkirjaa. Samassa kuvassa köllöttelee myös parin 5-vuotias Martta-tytär.

Laulaja kertoo luvanneensa tyttärelleen hääpäivän kunniaksi erityisen satuhetken häähuntu yllään. Häähunnun sijaan ylle valikoitui kuitenkin itse mekko.

– Lupasin Martalle lukea iltasadun häähunnussa hääpäivän kunniaksi. Häähuntua ei löytynyt joten.... Jannika nauraa.

Jannikan seuraajat ihastuivat laulajan suloiseen kuvaan ja kekseliääseen ratkaisuun. Kommenttikenttä täyttyi nopeasti sydämistä ja ihasteluista.

– Oot ihana. Pääasia on pitää mitä on luvannut.

– Oot ihana äiti!

– Toi mekko on niin ihana.

– Vau kuinka kaunista lukea satua lapsille hääpuku päällä.

Jannika B ja Toni Wirtanen tapasivat vuonna 2011 ja avioituivat 31.12.2013 Lahdessa. Pariskunta edusti Iskelmä Gaalassa vuonna 2014.­

Jannika B ja Toni Wirtanen tapasivat vuonna 2011. Parin häitä juhlittiin 31.12.2013 Lahdessa. Hääjuhla pidettiin visusti yksityisenä.

Muutama vuosi sitten Jannika innostui vitsailemaan parin häistä ollessaan vieraana Hyvät ja huonot uutiset -ohjelmassa.

– Meillä oli miekka meidän häissä, sillä leikattiin kakkua. Se oli joku sotilaallinen rituaali, että sille laitettiin tappavaa myrkkyä, sitten se sytytettiin tuleen ja leikattiin kakku. Sitten sai jännätä, miten käy! Jannika kuvaili ohjelmassa.

Jannika B esiintyi syksyllä Vain elämää -ohjelmassa ja esitti tyttärensä kanssa Vesku Jokisen kappaleen Pyyntö.­

Pariskunnan Martta-tytär teki lauludebyyttinsä Vain elämää -ohjelman tuoreimmalla kaudella. Jannika esitti Vesku Jokisen päivänä Klamydian koskettavan Pyyntö-kappaleen. Esityksessä kuultiin Martan laulua ääninauhalle tallennettuna.

– Hän on laulanut sen a cappellana mun puhelimen sanelimeen, hän muisti sävellajin ja kaiken täydellisesti, Jannika paljasti ohjelmassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?